wirer Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 vďaka...uvidím... ináč: http://www.skoda-diely.sk/nahradni-dil/1st853630aaul-znak-skoda-oe-19556.html http://www.skoda-diely.sk/nahradni-dil/1st853601aaul-znak-skoda-oe-19555.html 9,54 €/ks...doprava 2,88 €...popritom som chcel ešte nápis Fabia z F2. ale to je už detail Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 22 € za 2 znaky..nevyjadrujem sa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 lacnejšie som nenašiel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 ja viem, skor som narazal na to ake stanovla ceny skodovka alebo kto to daval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 Me se treba podarilo koupit na polskem allegru komplet predek , zadek kola za necelych 500 kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 Ja po polsky neviem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 Já koupil za noo ani se neptejte ... takový balík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 Tak polstina neni slozitej jazyk ale me uz bylo receno ze jsem jazykovy talent to bude puvodem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 Ja mam jazyk na ine "veci" Staci slovencina a anglictina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 Ja mam jazyk na ine "veci" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 Nieco som povedal zle ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 hľadal som aj na ebay-i, lenže tam zatiaľ nič nie je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 Tak slovencinu zvladam taky ale bohuzel jen konverzacne , deda bol z Presova .... na ebay toho v romdle tom ohledu moc neni a kdyz uz je tak nekdy doprava je drazso nez vec kterou chci koupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 ak beriem drobnosti, tak dobrava zadarmo. i dnes som bráškovi blesk k foťáku objednal, tiež bez dopravy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 Nazdaj bando,už jsem se lek,že se dnes ani neozvu,přijdu do práce zapnu PC a ejhle počitač zablokován policie čr,no s přestávkama jsem to zprovozňoval přes dvě hodiny,už jsem do toho chtěl praštit,kolega u druhého pc a četl návod jak postupovat naštěstí je tam přesnej postup a tak konečně mužu psát,hned jsem to nechal zkontrolovat nějakým programem od esetu a našlo to 8 trojskych koníku,hlavně ,že antivirák od avastu píše pc zabezpečeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 Na tom neco bude ja nral posledne moto z gb tak tam uz toho bylo krapanek vys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 Na drobnosti je e-bay super.. ale jinak na věci na auto co se týče origo dílu tak je to tam drahé... No a znaky tam nejsou skoro vůbec, teda až na pár na citigo, co jsem tam viděl, když jsem sháněl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 Nieco som povedal zle ? ne v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 ja som sa k ebayu este nejak nedokopal maximalne nieco z CR. Inak preferujem stary dobry domov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 7. Červen 2013 Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 Dobre ranko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 7. Červen 2013 Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 napodobne Dnes konecne piatok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 7. Červen 2013 Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 Pro mě začala práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 7. Červen 2013 Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 Dobré vespolek To já musím dnes jed do školy a pokračovat v učení pač je zkouškové.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 7. Červen 2013 Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 Tak to radsi se ucit nez pracovat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 7. Červen 2013 Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 v skole som uz bol,a teraz cakame este na sestru a ideme na nakupy/vylet. Robota az v pondelok -- z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.