Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Joo, dvojkovu najdes hocikde, rozne farby. Aj keby som nasiel jednotkovu hoci v inej farbe, tak si prefarbim...ale mam smolu. Asi budem musiet kupit nove auto :D

--

Z mobilu

Vloženo

wirer: co máš z toho, já také nemohu sehnat a to mám F II... Ale zase v kombíku a ta nikde v mé modré barvě také není  :kol-32: .. Bude to chtít koupit jakoukoliv a přemalovat  :kol-28:

Vloženo (editace)

Díval, ale F II FC v kombi tam mají nejbližší černý  .. Face kombíky se bohužel v mé modré nedělají  :kol-32: .. 

EDIT: Na E-bay jsem se díval, ale bohužel v mé barvě jen před face... a pro wirera také nic, protože žluté tam jsou, ale zase v kombíku..

Editováno: , autor: Galvi
Vloženo

Ja si pamatam ako moj dedo mal tu Volgu 24, no to som bol maly a potom ju dal zosrotovat ale takto nazivo to vyzera velmi slusne no ako VB som ich nezazil, teda cely ten rezim som nezazil, takze ja som este dieta :D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...