chiquillo Vloženo 28. Září 2013 Sdílet Vloženo 28. Září 2013 Dneska aspon volno z práce, tak se jde na ohňostroj )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 29. Září 2013 Sdílet Vloženo 29. Září 2013 nazdar all dlouho jsem tu nebyl tak se zeptám tady,zjistil jsem že mám doma tapece na FI tuším z RS,koupil jsem to když jsem předělával mou tehdejší Fábku,má smysl to tady prodávat?je o to ještě zájem? nebo to nemám řešit a vyhodit to No nazdar, kam ses poděl? To je věčnost co si tu byl naposledy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 29. Září 2013 Sdílet Vloženo 29. Září 2013 Dobjéééj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Září 2013 Sdílet Vloženo 30. Září 2013 Zdarec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 30. Září 2013 Sdílet Vloženo 30. Září 2013 jozzi : kuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Září 2013 Sdílet Vloženo 30. Září 2013 Ahoj dabliku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 3. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2013 To byla ale BIG debata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 3. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2013 možno bude. mám dilemu. rádio bez bluetooth alebo s? a ktorú značku? nejak si neviem vybrať....podmienky:- nemusí byť ešte predražené- USB vpredu- čítačka kariet nie je podmienka, ale poteší- CD mechanika fajn- nastaviteľné podsvietenie, prípadne niečo k farbe auta - alebo budíkov štandard v F1 - prepríprava pre zadné repro - EQ pôvodne s BT som chcel http://www.mall.sk/autoradia/jvc-kd-r731btalebo http://www.mall.sk/autoradia/sony-mex-bt3100ubez BT sa neviem rozhodnúť...momentálne mám Sony CDX-L380X, staršie po predošlom majiteľovi s CD, bez USB... Pioneer DEH-1500? SONY CDX-GT472? SONY CDX-GT474? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2013 Kruci , s tim Ti neporadim jsem zastancem origo radii , ale pokud jde o zvuk , poridil bych si nakeho alpine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 3. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2013 hudobný "macher" alebo niečo také nie som, ale hlavne to USB by potešilo (a transmitter necchem)...Alpine čo som v predajniach pozeral, tak mi nerezal ten dizajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 3. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2013 Souhlas s jozzim, origo se podle mě hodí nejvíc... No jen nemá to bluetooth a usb a čtečku karet a.. .. Ne vážně, koupil bych do FI originál symphony co umí MP3 a bylo by .. Několik let jsem jezdil s Fabkou co jej měla a špatné nebylo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 3. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2013 ee, to si rovno môžem nechať čo mám, i keď bez mp3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 3. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2013 Něco je k mání od Panasonicu, Pioneeru nebo Clarionu, ani Sony nebo JVC nezůstávají s nabídkou pozadu. Alpine jsou většinou Blaupunkty přestrojený na jinej design panelu. "Příprava na zadní repro" už je dneska skoro základ, drtivá většina rádií "ne značkovejch" = myšleno ne origo od výrobce auta má dneska 4 výstupní kanály s výkonem 4x40 - 4x50W (bohužel opět drtivá většina jen jako špičkovej výkon, kterýho díky napájení tvrdým zdrojem = autobaterií nikdy nemůžou dosáhnout), ale těch 20-25W se z každýho kanálu dostat dá. Spíš bych hledal rádio se slotem na SD - SDXC - SDHC karty případně USB portem než s mechanikou na CD/mp3, protože i na mp3 ta CD-mechanika skáče nebo vynechává kvůli otřesům - data v paměti "v pevný fázi" neskáčou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 3. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2013 a čo sa týka funkcie BT? má zmysel si za ňu priplácať (kvôli telefonovaniu/prehrávaniu skladieb) alebo zbytočnosť? jazdím väčšinou do roboty, a v tom čase málokedy mi mobil zvoní...mám aj BT sluchádko, ak ho nezabudnem pred jazdou zapnúť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 Kruci , s tim Ti neporadim jsem zastancem origo radii , ale pokud jde o zvuk , poridil bych si nakeho alpine Alpine je nej radio,taky ho máme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 v tom případě ti BT bude celkem zbytečné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 Panove malej dotaz potrebuji autem pristi tyden do Prahy, a ma otazka zni jak nejlepe se dostat z Ostravy do Prahy bud pojedu klasicky po dalnici Ostrava, Brno, Praha a nebo Ostrava, Olomouc, Litomysl, Hradec Kralove, Praha. Co bude lepsi bude to v sobotu a casy dojezdu podle google map jsou podobne.Jel bych klasiku pres Brno , ale mam strach ze zas udelaji nejakou objizdku na D1 a cas prijezdu by se dost opozdil nehlede treba na nejakou kolonu potkat. Diky za tipy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 Ja bych se spise bal nejake nehody , tedka to tam je na dennim poradku a to pak stojis a cekas ... bych to radeji vzal na Hradec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 přesně, hradecká D11 bývá o víkendu hodně klidná, jde o to přetrpět to z Mohelnice do HK, ale i to se o víkendu dá, není to jak ve všední den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 Z tý Mohelnice do Hradce je jen jedno opravdu hnusně krizový místo - momentálně frézovanej úsek I/35 mezi Litomyšlí a Svitavama u Janova. Pokud se ale TAM něco semele, tak celá "pětatřicítka" stojí jak cyp od Koclířova až po Litomyšl. Jediná šance je poslouchat Zelenou Vlnu a jak se tam objeví nějakej problém, objíždět to po míň vytíženejch silnicích - třeba u Svitav uhnout na I/43 směr Lanškroun, z té po pár kilometrech odbočit na I/14 směr Ústí nad Orlicí - a potom buď v České Třebové uhnout po II/358 zpátky do Litomyšle na I/35, nebo pokračovat po I/14 až na kruhák do Vamberku a odtamtud po I/11 přes Doudleby a Třebechovice pod Orebem dál do Hradce Králové. Z tohohle směru je to na D11 jen o jednu velkou křižovatku dál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 :D tak to je na me moc si to asi budu muset napsat bo to navigace nepobere . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 Když chvíli vydržíš, nacvakám tu trasu do plánovače na "mapy.cz" a seknu sem link... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 http://mapy.cz/#!x=16.152700&y=49.991623&z=8&t=r&rc=16.919462_49.776984_16.438892_49.914991_14.565637_50.105716&rl=Mohelnice%2C%20okres%20Šumperk_část%20obce%20Parník%2C%20Česká%20Třebová_část%20obce%20Černý%20Most%2C%20Praha%2C%20okres%20Hlavní%20město%20Praha%2C%20Česká%20republika&rp=%7B%22criterion%22%3A%22fast%22%7D Tady máš trasu Mohelnice - Praha Černej Most s vyznačenou objížďkou toho kusu mezi Svitavama a Litomyšlí po I/43, I/14 a I/11 do Hradce a odtama po D11... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 no to uz je lepsi dik ulozim si to snad do pameti ale prvne do zalozek prohlizece nebudu mit zadneho spolujezdce tak to snad nejak vyresim. Nejhorsi ze muj pomocnik je navigace sygic a ta me urcite bude chtit vratit zpet. Snad tam dojedeme v pohode. V sobotu rano snad zadna bouracka nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 no to som zvedavý, ktorou trasou sa ja dostanem naprieč dvoma republikami na zraz SH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.