Říjen 19, 201311 r Ahojky včera jsem se krásně povozil,sice ne se Škodověnkou,ale nemělo to chybu.Kámoš vybírá nový autí a volba asi padne na Suzuki SX4,tak jsme byli na předvaděcí jizdě a dealerka mne nechala tak 25km povozit se s novinkou Suzuki S Cross 1.6 VVT 4×4 88kw,rovnou mi to přepla do nastavení Sport a docela jsem se divil,když ještě popichovala ať se nebojím to prohnat. :kol-47: Zkoukli jsme i Spaceback,ale po skušenostech s Fabkou a podpálenýma ventilama,nechce o HTP ani slyšet a Turbo nechce.Nicméně ač já škodovák,mu to schvaluju,ta SX4 má za cenu 269tis docela dobrou vybavu včetně klimy,ABS a pod. a hlavně nepodmíněno nějakou lízačkou jako Škodovka.
Říjen 26, 201311 r Vikend, vonku pekne, prečo sedieť tu to pekne je kde? ..tu na záhorí je pod mrakom,sychravo a nebude trvať dlho a bude hmla
Říjen 26, 201311 r Prešov, podľa mobilu 20° a slnečno vonku. hmla bola akurát ráno, keď som išiel do roboty...makať keď vonku tak pekne sa mi nechce radšej by som doma upravoval domček...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.