Prosinec 7, 201311 r O sobotách a nedělích se nerobí Ale dnes se jede na jižní moravu do sklípku trochu se ožrat vínečkem
Prosinec 7, 201311 r Tak určitě zas něco přivezu, ale nebute to pro mě jelikož ja jsem čistokrevný pivař a co by jsi chtěl?
Prosinec 7, 201311 r Mne skoncila o 20. Zajtra kolotoc opat, 9-20:00. Aspon ze cestou z roboty sranda na snehu. Nebyt laktovej opierky a novych gum -- z mobilu
Prosinec 8, 201311 r Jozzi tak ružově není bohužel. Dal nám jen ochutnat toho růžového a říkal z loňska už nemá a letošní má bohužel málo jen na ochutnání. A pro jistotu bo jsme včera se tak opili že jsme zaspali ráno nákup vína tak nemáme nakoupeno ani deci
Prosinec 8, 201311 r No bylo toho hodně a měli jsme několik druhu a mě ty vína přijdou všechny stejná jak červené nebo bíle. Ale dost to do mě teklo takže dobré to bylo.
Prosinec 8, 201311 r Tak ja v tom rozdil vidim , ono kdyz na sebe vycakam cervene tak jsou fleky jak cyp , ale po bilem neni nic
Prosinec 8, 201311 r Proto mam prave dovoleno se nalivat zasadne jen bilym a ruzove je mirnej kompromis ... je vecer , du na pivko
Prosinec 8, 201311 r No bylo toho hodně a měli jsme několik druhu a mě ty vína přijdou všechny stejná jak červené nebo bíle. Ale dost to do mě teklo takže dobré to bylo. Aspire ty seš přeci barbar...
Prosinec 9, 201311 r ja za to nemůžu když ja furt jen piju pivo. Jo, ale kdyby existoval takový pivní sklípek to by byla jiná
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.