Březen 22, 201411 r takže niekedy tam nechce skočit jednotka :( akože sa akoby zaradí ale motor reaguje ako keby tam bol N a začne to tak čudno škŕkať...
Březen 22, 201411 r Nezaskočí zuby na synchrospojkách. Musíš vrátit šaltrklacek do N, pustit úplně pedál spojky aby se vnitřnosti převodovky znovu roztočily a pak zkusit znovu zařadit. Jednička i dvojka mají synchrokruhy právě už na hnacím hřídeli, aby se dokázaly roztočit i při stojících kolech. Když dlouho stojíš na spojce na místě a pak se snažíš zařadit, stojící hnací (vstupní) hřídel v převodovce způsobuje, že synchrony odmítají zacvaknout. Opatrný povolení spojky ten hřídel zase roztočí a umožní tak plynulý zařazení.
Březen 22, 201411 r Já ti do toho nechci povídat, koupil jsi si nové auto, trvá než si všechno sedne, a koupil jsi si TSI (dobrý motor) ale není to Ferrari
Březen 22, 201411 r To nemáš zač, a udělej svoje vlákno, tady je to obecný pokec o všem možným o tvém autě do tvého vlákna, proto má forum svojí přehlednost
Březen 22, 201411 r No jak myslíš Já jen že by jsi to tam mohl mít pěkně přehledně co se kdy událo, tady to za pár měsíců zanikne
Březen 22, 201411 r Juraj buď v klidu je to nový....bud rád že nemáš rencka....naši onehdá koupili thálii a tam nešlo řadit vubec...jezdím stím jak s náklaďákem...dvakrát vyšlápnout spojku aby to tam šlo a návíc to vevnitř strašně smrdí po nějakým lepidlu:-) No a už máš to vlákno??:-)))
Březen 22, 201411 r Dite s renckama do... nejlíp toho jejich znaku! Onehdá jsem musel jako řidič sednout do megana a měl jsem pocit, že mi někdo strčil do ruky silikonovýho robertka, tak byla ta šaltrpáka gumová....
Březen 22, 201411 r No a co to vlákno?Juraj?musíš mě chápat ...aspoň pár foteček nového auta......ať se namlsám než budu mít svoje:-)
Březen 23, 201411 r Juraj, ja tiež čakám na to tvoje nové vlákno, kedy bude?Chlapci, ak ho nezaloží do 24 hodín, tak navrhujem, aby sme začali byť na neho zlí.
Březen 23, 201411 r prestanete s tým? alebo...? koľko užívateľov tu nemá autá a nehubujete na nich tak čo?
Březen 23, 201411 r Ale tak se nezlob, vždyť si všichni děláme stejnak jen srandu .. I když neříkám, že jsem já nebyl zvědavý na nového a podle toho co si nám o něm prozradil i pěkného Rooma na fóru. Když nechceš, tak (ne)zakládej ..
Březen 23, 201411 r wirer môžeš lutovať kúpu :P http://www.gabriel.sk/vozidla/skoda-fabia-combi-ambition-12-tsi-63-kw-5mp
Březen 23, 201411 r juraj radšej zaspamuje hospodu a potom nebude mať čo písať do svojho vlákna. A k teomu červenemu TSI. Prečo by mal lutovat kupu Skor lutovat to že akcie vtedy neboli Kto ma vedieť kedy prídu aké ceny...
Březen 23, 201411 r spokojný ? http://forum.skodahome.cz/topic/127898-roomik-12tsi/ blbo som to z tou kúpou napísal má to moc pekné keď mu nevadí HTP
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.