Galvi Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 Na FII combi 1.2 TSI už jenom 1 ks skladem .. To se nedalo otálet ani rozmýšlet, když tak ji prodám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 Já taky chci koupit pedály a nášlap do Scouta ukáže to hezky ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubach Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 tak jeden servis mi odepsal, že montáž se pohybuje okolo 200 Kč ale mám pocit, že se asi trochu upsal...požádal jsem o upřesnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 Galvi tak kedy ti príde? potom foto foto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 kubach: Teď jsem mluvil se servisem a údajně k těm koncovkám je potřeba difuzor ze sytyling kytu případně klasický difuzor z RS, takže v mém případě mi řekl, že TOTO.. Ptal jsem se na montáž a bylo mi řečeno: montáž se dělá tak, že se kus výfuku uřeže, koncovka se nasadí a stáhne šroubem na původní výfuk. Nutností je vyřezání kusu nárazníku a nalepení difuzoru. Montáž když budu mít vlastní díly cca do 1000 kč.. Uvidím, jestli budu shánět difuzor a nebo to udělám jen s výřezem nárazníku a olemováním hrany, někdo to tady na FII už dělal pohledám.. juraj07: Pry to bude u prodejce do konce týdne .. Ale čas na montáž bude asi až za dlouho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 tak jeden servis mi odepsal, že montáž se pohybuje okolo 200 Kč ale mám pocit, že se asi trochu upsal...požádal jsem o upřesnění Co chceš, když se hodina práce účtuje od 280,-Kč, naprosto běžně i víc? To si myslíš, že to bude za 5 minut a fertig? Minimálně budou pižlat vejfuk, kterej je ze série i u benzínu ohnutej dolů - a pak se musí naměřit, vypílit a olemovat i nárazník, aby ta koncovka do něj zespoda neramplovala... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubach Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 Ekkar: zhruba tuším jak by montáž probíhala, nejsem uplnej hňup. těch 200 Kč mi přišlo naopak hoooodně málo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Galvi: díky za info. Já bych difuzor každopádně nechtěl...jde mi ale o to orámování...nvm jestli a za kolik by mi ho hodily do barvy auta - stříbrnej bych fakt nechtěl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 Je možný, že si ten informátor neuvědomil to pižlání nárazníku - že mu to nedocvaklo a myslel si, že jen nastaví koncovku na už existující rouru vejfucku. Tam by pak ty 200,- odpovídaly předpokladu "klidně přijeďte, je to na půl hoďky"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 Není zač, já děkuji .. Kdyby si to sem nepostnul, tak bych o akci ani nevěděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubach Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 Ekkar: přesně tak to bylo. Pán poslal omluvu a dopřesňující info: je třeba uříznout zahnutou koncovku výfuky dále vyříznout oblouk v nárazníku a poté provést montáž lemovky,která by měla být součástí balení.Celá tato operace by měla trvat cca 3/4 hodiny tzn. 484 kč.vč DPH. Na dotaz, zda je lemovka stříbrná a jestli by bylo možné jin nalakovat do barvy vozu (hnědá Mato): Bohužel nedokáži určit z jakého materiálu je lemovka nárazníku a jesti je možno jí přelakovat. Pokud ano cena za lak se pohybuje cca 1000kč vč.DPH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 No vida, mě o žádné lemovce nic neřekli.. Nicméně nalakovat si myslím, že by nebyl problém koupit sprej dle barvy auta a stříknout ji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubach Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 no to každopádně...1000,- je pěkná darda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 Jo jo, ale lakování v autorizáku je vždy takové... Dám když tak koncem týdne vědět, objednal jsem si ji na vyzvednutí v servise, tak je tam ještě osobně vyzpovídám.. Doufám, že to do konce týdne stihnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 Dik za tip objednano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubach Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 tak pak hlavně dejte vědět, jestli ta lemovka tam je. koukal jsem ještě ne tom eshopu na lakový spreje ale mojí barvu tam nemaj, tak nvm jak na to. Aspire: nemáš nějakou fotku Rooma, kde by ten difuzor byl vidět? nějak nemůžu nic rozumnýho najít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 (editace) S tím sprejem si zajeď přímo do autorizáku a jen jim nadiktuj 4 místný kód barvy (je v servisce a nebo taky u rezervy na štítku).. Oni už budou vědět.. EDIT: Laková tužka v tvé barvě se dělá, tak určitě bude i sprej. Editováno: 1. Duben 2014, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 Tá cena za tie koncovky je super, teraz zvažujem aj ja. Rád by som ale videl, ako vyzerá nárazník po tom výreze keď to je bez difúzora a lem ostane vo farbe auta. Má tu niekto na fóre tieto koncovky? Difúzor nechcem.K tým sprejom. Ak to má byť presne vo farbe auta, tak nestačí 4 miestny kód farby auta, lebo aj vrámci toho kódu existuje niekoľko jemných odtieňov. Neveril som tomu, ale keď mi lakovali zadný nárazník a porovnávali sme si vzory priamo na aute, tak som to pochopil, ten rozdiel tam naozaj. je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubach Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 Galvi: lakovou tužku mám - tu jsem kupoval někdy před půl rokem...ale ten sprej nevidím. budu se na něj muset přeptat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 (editace) e1.: Tak koncovka bez difu na FII třeba TADY, obrázek sice nic moc.. Ale když se ten lem dá do barvy, tak to nebude muset vypadat zle.. A když se mi to nebude líbit, tak se časem přidá i difuzor.. Ale za tu cenu koncovky se nedalo odolat Na Roomster jsem narazil bez difu zase TADY. Editováno: 1. Duben 2014, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 tak pak hlavně dejte vědět, jestli ta lemovka tam je. koukal jsem ještě ne tom eshopu na lakový spreje ale mojí barvu tam nemaj, tak nvm jak na to. Aspire: nemáš nějakou fotku Rooma, kde by ten difuzor byl vidět? nějak nemůžu nic rozumnýho najít sprej jsem si vždy kupoval v Globusu-Baumarktu dle čtyř číselného kódu, jestli budou mít tvojí barvu nevím, ale ať už jsem chtěl saharu na fábuli, nebo kapučo na rooma, měli vždy obojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 jinak ta koncovka je luxus a na fotce na roomovi se mi to mooooc líbí , že bych řekl mojí, že už mám vybraný dárek k blížícím se narozkám edit: a na kapučo barvě bych tu gum.lemovku co mám doma mohl nechat v té černé barvě, sedělo by to k sobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubach Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 díky za tip Malta - Baumarkt mám za rohem... jinak ještě jsem našel tady nějaké foto: http://www.skodacommunity.de/skoda-forum/skoda-roomster-forum/38903-sport-tailpipe-endst%C3%BCck/ - kdyby ta lemovka byla takhle dodaná v černé, tak by se ten lak teoreticky nemusel ani řešit. vypadá to skoro jako nějaká guma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 Pozerám tie fotky a ten výfuk je 2-3 cm pod úroveň nárazníka. :-(Väčšinou parkujem tak, že cúvam k obrubníku až na doraz, takže u mňa je riziko, že by som tú koncovku mohol poškodiť. No nič, zatiaľ ostávam pri skrytom výfuku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 u mě garáž, takže no stress , no nic večer jak přijedu domů, pustím to do prvního čtení rodinného rozpočtu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.