Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Líbí.. ale cena hrozná.. a navíc to budeš muset ještě nechat nalakovat...

Jj lakovat to viem to by nebolo az tak drahe len samotny kus mi pride na velmi vela,v tomto zavidim Crake-ovi ze to uz take kupil,myslim ze keby som zasiel do skody a povedal nieco ohladne nejakej promo akcii tak by tam velka nebola moj odhad teda

Ahoj,odkial si mal sablonu?mal si ju v baleni?dakujem.Inak perfektna praca

Šablona třeba TADY  :kol-28:

EDIT: Je sice od Milotecu, ale měla by být stejná...

Upraveno od Galvi

Parada dakujem ono to staci uz iba vytlacit?

Neviem kde som to nasiel ale neviete nahodou objednavacie cislo toho ramceka na zakrytie rezu dakujem

Na tom ramecku neni vubec zadne cislo. A ani nic napsane.

Sakra,niekde som to nasiel a uz neviem kde to bolo,no skoda nevadi,myslel som ze to tam bude napisane keby nahodou sa s nou nieco stalo aby sa dala objednat znova.

No jedina sance je koupit celou tu koncovku i s tim lemem a pak prodat jen tu koncovku a lem si nechat. Treba ten co to bude chtit koupit ani ho nenapadne ze tam nejaky lem ma byt a nebo rovnou napsat bez toho a pokud uvidi nejakou dobrou cenu tak mu to ani nebude vadit.

Je pravda, že se ty koncovky běžně prodávají na netu kolem 1000,-.. Takže ji koupit a prodat neměl být problém, ale zase starosti navíc no.. Ale taky mě napadlo, že bych jich nakoupil aspoň milion a pak je prodával a byl by ze mě milionář  :kol-28:  :D  :D  :D..

Galvi :D :D . No on taky tak urcite tak dela nakupuje ve vyprodejich a prodava dal to je obchod. Jen na to mit cas a penize do startu.

To ano,troska sa nabalit,ja som to chcel len docasne pokial nekupim difuzor.

Kluci doufám že tu není žádný Zlíňák... :D

Co si jim udělal, že se tak ptáš?  :D.. 

Aha  :D  :D  budu si muset doplnit mezery vzdělání, hokej jsem nestihl sledovat  :kol-28:

Zlíňáci sami o sobě nic ale ty jejich primadony z ledu... Strašné hovada v čele s uplakaným Čajánkem, Leškou, Balaštíkem a Kohlerem. A ty jejich neregulérní góly mě už serou škoda že už nehraje Venca to by bylo jiný kafčo :)

Kdo pozná co jsem si dneska ošahal za auto...?  :kol-28:

post-35598-0-97456100-1396951209_thumb.j

Vidím športové sedadlá, viacbodové bezpečnostní pásy, nechutnú úpravu prístrojového panela Fabie/Roomstra, automatickú prevodovku, ale žiadne pádla na volante, prístrojová doska je tiež trochu iná, asi tiež z Fabie RS. k tomu nový trojramenný, volant s nejakým ovládaním aj na pravej strane, zeleným šitím a pekným zeleným dekorom, ale bez RS loga. Toto bude asi nejaká 1.2-ka na prezentovanie vo farbách Škoda Motorsport. :D

Upraveno od e1.

Vedle jak ta jedle  :t

Pádla opravdu auto nemělo.. Motor byl ale 1.4 TSI a s Motorsportem to moc společného nemělo, snad jen barvu..

¨Ten "carbon" je bléé :D jinak ale barevná kombinace super ;) nějaká výroční série?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.