Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

U nás to bylo do 17hodin stejné.

Jo a nedávej do každého příspěvku za každou druhou větu :kol-46: už mne to vytáčí. vždyť už ti není 20......a já rád čtu tvoje příspěvky.

se polepším :kol-28:

Vloženo

Tomíku, v tom muzeu jsme měli před 2 roky roomstersraz - a nic moc, expozice byla v rekonstrukci, pustili nás "dozadu" do malého depozitáře, kde je třeba první koncept Roomstera nebo nerealizovaná studie na bázi Superbu nazvaná TUDOR. Po rekonstrukci jsou auta narovnaná do spaciálního regálu u stěny (!!!!), takže k nim je přístup jen z jednoho boku a ještě jen k těm "v přízemí" - bohužel zbytek, neboli víc jak 3/4 exponátů je umístěno vysoko nad zemí a pro nemožnost návštěvníka postavit se vedle nich a prohlídnout si je zblízka ze všech stran je to doslova výsměch a ne pořádná expozice.

Ilustrativní fotka, jak to v muzeu Škodovky aktuálně vypadá:  http://static1.demotix.com/sites/default/files/imagecache/a_scale_large/1600-4/photos/1354092502-opening-of-the-new-skoda-auto-museum_1635764.jpg  

Vloženo

nevíte jestli při vjezdu do Dráždan musím mít tu zelenou emisní plaketku...našel jsem seznam, kde jsou německá města, nicméně Dráždany tam uvedeny nebyly. Ale věřte internetu.... díky

Vloženo

Ahojte,najdem tu nejakeho sikovneho ktory by mi vedel vo photoshop-e spravit moju fabiu combi v sedej metalize na verziu monte carlo aj s kridlom v ciernej farbe???Ide mi o to ako by to vypadalo,mam na plane kupit plasty z monte carla,kridlo mam len neviem ci ho dat do ciernej alebo dat do farby.Vopred dakujem

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...