Listopad 2, 201410 r Tak v tom neporadím. Do svého tam beru obyč 95 natural, a do služebáků obyč. naftu.
Listopad 2, 201410 r Ok děkuji, asi tam začnu pravidelně tankovat a budu střídat obyč naftu s prémiovou .. rozdíl přes 3 koruny na litr a když to mám navíc cestou z cvičáku a ještě ušetřím v obchodě tak se to vyplatí jak mě odejde DPF tak to tady budete všichni vědět první
Listopad 2, 201410 r My máme čerpačku Makra u firmy, tak tam více méně tankujeme všichni, a zatím za ty roky jsem neslyšel stížnost. A to se tam tankuje i do drahých naftových aut.
Listopad 3, 201410 r Tak to dopadlo s tou pojistkou tak ze ty penize se nikam neztratili a vse se ukladalo na tu novou pojistku a tim tam vznikal preplatek. Ale prvne jak jsem tam prisel a jak jsem jim to rekl tak byl vybuch smichu ze to jeste nezazili. No a pak to zacala hledat a samo to nemohli se dopatrat a pak rozklikla tu novou pojistku a tam to nasla. Takze je to vklidu akorat jsem se nedozvedel zda bude nejaky storno poplatek a jen mi rekla ze mi pak prijde dopis kde to bude napsane. A kdyz tu resite cerpacky od obchodaku tak by me zajimalo nazor na Globus jeho benzin. Bo tu ho maji furt levnejsi o dost nez znackove benzinky. Zatim ho tam posledni dobou cerpam ten jejich natural95 a sem tam ten jejich ultra95 bo je jen o korunu drahsi nez ten obycejny a stale porad levnejsi nez znackove benzinky. Upraveno Listopad 3, 201410 r od ASPIRE
Listopad 3, 201410 r Přesně potvrzuješ, co jsem napsal včera: ... A v Aspirově případě je dokonce možný, že si pojišťovna tu platbu na starý číslo pojistky "spárovala" s novou smlouvou a že mu ty peníze posílaný pořád na starý variabilní symbol jako mimořádný platby přičítala do kapitálový složky životní pojistky - tý novější. V takovým případě by nepřišel o nic, peníze by se mu úročily na novějším produktu.
Listopad 3, 201410 r No pokud vim tak jim to dodava unipetrol http://www.petrol.cz/aktuality/archiv/2012/39/unipetrol-doda-pohonne-hmoty-pro-globus-1669.aspx Jojo Ekkare mel si pravdu.
Listopad 5, 201410 r Neměl by prosím někdo nějaký tip na koupi co nejjednodušší GPS navigace do auta? Plánuji ji jako dárek pro člověka, který není zrovna fanda to IT, takže opravdu s jednoduchým ovládáním. Blbosti jako přehrávání MP3, filmů nebo fotek, bluetooth a pod není potřeba. Cenově tak do 4000,-. Já takovou navigaci měl v ruce asi 2x, takže vůbec nevím co a jak vybírat. Na internetu jsem sice články našel ale vždy ke starým nesehnatelným modelům.
Listopad 5, 201410 r No kdysi jsem jezdil s tomtomem a byl jsem s nim nad miru spokojen vse jednoduche az na ty mapy zastarale a v te dobe jeste nebyli dozivotni mapy zdarma ale jen ze si clovek musel kupovat. Pokud bych si znovu kupoval navigaci tak bych sel opet do tomtoma ale s dozivotnimi mapami. Ale ted uz to nesleduji kdo ma ty mapy a kdo ne. Pro me uz je nejednodusi mit navi v mobilu , ale to neni tvuj pripad. EDIT : a zde jsem taky hodne cerpal http://forum.navigovat.mobilmania.cz/index.php?sid=0bd03b93de1e3b96e6b43526f1c6cd3e&f=1727 Upraveno Listopad 5, 201410 r od ASPIRE
Listopad 5, 201410 r Som skor za Garminku. Jednoduche az primitivne ovladanie, lahko dostupne aktualizacie...akurat musis pozriet ceny. Skor asi starsie 2495, 2595 a pod... -- Z mobilu
Listopad 5, 201410 r Ono to bude těžké, každý tady vychválí tu svou značku, protože je s ní z nějakých důvodů spokojený. Já má třeba TT a nemůžu si na něj stěžovat. Ale co já vím, třeba je Garmin v něčem lepší? To bys musel ty navigace mít a porovnat je na "živo". TT má už nějaký čas bezplatné doživotní aktualizace map, aktivované pro všechny svoje navigace zakoupené s tímto systémem. Takže nová mapa je 4x do roka.
Listopad 5, 201410 r Garmin je na tom s aktualizemi stejne....v podstate snad už ani navigace bez doživotních aktualizaci neprodava.
Listopad 5, 201410 r Garmin nebude mat lepsie pokrytie? Je to spojenie povodneho Garminu a Navigonu do jedneho celku. Na TomTim sa vela ludi nestazuje, akurat pocul som pripad, kedy chlapik pred cestou do zahranicia neaktualizoval mapy, a navigacka mu nechcela nic ukazat. Inac vseobecne je lepsie Garmin ci TT ako napr. Mio ci nebodaj menej zname znacky -- Z mobilu
Listopad 6, 201410 r Kluci moc Vám děkuji za rady a odkazy . Popravdě původně jsem měl vybrané právě Mio - bylo levnější než ostatní a nabízelo doživotní mapy i k základním modelům, no po přečtení několika věcí jsem ho zamítl a nakonec vybral 2 skoro stejně cenově adepty a to Garmin a TomTom. Zatím se mi více líbí právě Garmin, i když funkce mají obě navigace stejné, je Garmin trochu lehčí, má větší vestavěnou paměť (8GB místo 4GB u Tomtom) a dle toho co se o něm píše, tak by měl mít podrobné pokrytí všech 45 zemí EU, natož u TomTom je to tak 50 na 50 s podrobným pokrytím a částečným pokrytím.
Listopad 6, 201410 r Garmin nebude mat lepsie pokrytie? Je to spojenie povodneho Garminu a Navigonu do jedneho celku. Na TomTim sa vela ludi nestazuje, akurat pocul som pripad, kedy chlapik pred cestou do zahranicia neaktualizoval mapy, a navigacka mu nechcela nic ukazat. Inac vseobecne je lepsie Garmin ci TT ako napr. Mio ci nebodaj menej zname znacky -- Z mobilu Nějakej šotek se najde všude, z tohoto případu nelze generalizovat.
Listopad 6, 201410 r Ubehli 2 týždne od momentu, čo som sa rozlúčil s mojim Roomstrom, ktorý mi spoľahlivo slúžil 4,5 roka Značke Škoda som však zostal verný a teraz zabieham bieleho Yetiho...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.