Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Voice: Jójo :) ale zase měl vždy auto od novoty garážované :)

Aspire: Ty neznáš pojem "mástná tyč"? :D To Havířovská jsem si tam dodal :D prostě autobus :D

Upraveno od Ondra16V

Co to je sklep ? :D to ani nevedem :) ja tam pujdu pristreskem :)

Sklep je užitečná věc :D 

No ja busem nejezdim tak to neznam ja mu rikam social taxik :D jsem zase moudrejsi clovek se furt uci :D

Tak tak :D 

Chtělo by to zase nějaké téma-okurky,želvy a jídlo už tady bylo :D

Někdo nějaký nápad? :D

Jozzi: co říkala želva na kukuřici? :D 

Já bych možná i auto do garáže dával i za cenu že bych tam musel jít. Ale když si vzpomenu, že mám otvírat bránu, pak ga ráž, vyjet u autem ven a celé to pozavírat , přejde mne chuť.

Já tohle dělám denně :D ale zase mám dobrý pocit z toho garážování :)

No tak u nas jsou jen radovky to kdybych mel jeste otvirat nejakou branu to uz radeji asi na tom parkovisti , ale nic to na to nezmeni ze garaz je garaz :) A ja jen tise zavidim co ji alespon maji i kdyz treba i daleko a jeste za branou :D

Já bych byl spokojený kdyby nám nadstrešili parkoviště.... :D

A to se asi nestane :D :D

:D Voice dobry napad.

No jelikoz mam hlad tak jdu na pivo bo pivo je tekuty chleba :D

já kdyby to někdo povolil, tak to zaplatím

Pokud člověk používá auto každý den, má garáž význam jenom v baráku, nebo v blízkosti 20metrů. jinak kdo jezdí jednou týdně tak se garáž vyplatí i když je trochu dál

Ono to může mít ještě jiný rozměr - jsou totiž města (nebo části měst), kde skoro nezaparkuješ. A tam i těch pár set metrů rád dojdeš do garáže.

jj, jasné tam to třeba jinak nejde. 

Jedna momentka do hospody at tu nesedite o suchu :Dba6a901516a22af0901fece148b9f1af.jpg

Tož jsem byl dnes na jídle... A i když uznávám knedlíky ani hamburgr to není, jako špatné to nebylo  :kol-28:

post-35598-0-41236500-1420309579_thumb.j

U toho bych potřeboval návod k užívání.

:D No jedlo se všechno, já teda nesnědl jen ocásek od těch krevet co tam na jednom kousky byly. Jinak to bylo jednoduché a dokonce i dobré, dostal si k tomu hůlky a jedl.

Případně pokud člověk neovládá hůlky, tak se to s nimi dá i napichovat  :kol-28:

Tak tohle je přesně ta věc co mi nechutná :D 

Jirko to je nic , ono se s tema hulkama da hrat i na bici nebo stourat v uchu :D

A jak si dopadl s tím píchnutým  kolem? :D a co ta duše?  :kol-28:

Galvi ty už z ebayu objednávaš aj jedlo ? :D

Suši - FUJ, jedna z nejhnusnějších věcí co znám... To už radši pečenýho klokana, grilovanou vačici nebo řízek z krokodýla, ale kyselou rejži balenou do mořský chaluhy se syrovýma frutti di mare - to je na mě moc...

suši (čerstvé) je náhodou delikatesní záležitost

jozzi: Díky za rady, příště zkusím  :kol-28:

Ondro: Zatím nijak, bavil jsem se s kamarádem v pneuservise o tom po telefonu a říkal, že mi to nedoporučuje, ale že si o tom popovídáme jak se tam zase dostavím a to bohužel zatím nestíhám.

Pyro: Nee to ne, to by se asi dřív zkazilo, než by dorazilo  :D

Ekkar: Neříkám, že je to lahůdka a chodím na ní každý den, ale jednou za čas si nechám říct. Uznávám však že za ty prachy bych si daleko raději dal řízek v normální hospodě  :kol-28:

Supermarine: Suschi balili a chystali přímo předemnou, takže čerstvé bylo. Chuťově bylo asi nejlepší co jsem kdy měl.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.