Leden 8, 201510 r No jo, ale předpokládejme, že že dojčácký štrás-policajti s novým prováděním kontroly emisí a značce o vyhovění předpisům v Českocourkovsku nebudou seznámený - a budou za chybějící známky sekat pokuty v desítkách €ur - a hádej se s dojčáckým policajtem na silnici, že sice STK máš, ale že se od 1.1. už nevylepuje zelená nálepka - když z dojčoviny znáš leda tak "Bitte schön" a "Danke"....
Leden 8, 201510 r Snad než se tahle inovace "zažije" dřív, než mi letos v listopadu projde současná STK a budu muset na další, kde už mi emisní nálepku nedají...
Leden 8, 201510 r Co máte s tou nálepkou? Vždyť je to úplně jedno, jestli je tam jedna, nebo dvě. Tu červenou stejně nelze získat bez předchozího úspěšného vykonání emisní kontroly, takže to byla vlastně taková zbytečná duplicita.
Leden 8, 201510 r Jozzi proč myslíš že jsem to sem dal? Hold ti co bydlí u hranic Jinak poláky nenávidím hlučné to je atd.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.