Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 Kdypak je pošlou domů? Manželku s holkou mi pustili pátej den, se synem dokonce už čtvrtej den po porodu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 Dnes s manzelkou na teorii vodicaku sranda musi byt -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 dnes je pouští Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 To je macik Miro ne ze si ty soferpapiry zopakujes a jeste Ti je vezmou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 Jozzi, ja neopakujem nic, moje papiere su OK. Dnes mala kratucku teoriu a v piatok prva jazda -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 Jen aby to byla jízda a ne KORČULOVANIE SA... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 No pri nasom pocasi neviem...stacila kratka vecera u manzelkinych rodicov a auto zase zasnezene -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 10. Únor 2015 Sdílet Vloženo 10. Únor 2015 Ahojky,jelikož to vypadá,že Džunda zustane v mých službách a na zadním blatníku se objevila drobná koroze,kterou opravím,ale nechce se mi to dávat do lakovny tak scháním lemy blatníku co měla RS,nechci žádné vystouplé a nejblíž k tomu maj tyhle viz odkaz,nemáte s tím někdo zkušenost? A kdyby se někomu doma válel nárazník RS(což asi ne ) tak mi dejte vědět,je potřeba trochu Džundu vyšperkovat. lemy- http://www.autoplay.cz/lemy-blatniku-skoda-fabia-1-combi-sedan-cerne-p10373 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Únor 2015 Sdílet Vloženo 11. Únor 2015 Vlasto to se davalo na GT napis Radisovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 11. Únor 2015 Sdílet Vloženo 11. Únor 2015 Vlasta: nezlob se na mě,ale RS věci patří na dle mě jen na RS a né na HTP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Únor 2015 Sdílet Vloženo 11. Únor 2015 Ondro Vlasta nema HTP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 11. Únor 2015 Sdílet Vloženo 11. Únor 2015 Ok,tak to se omlouvám ale proč má potom v popisku Škoda Fabia Junior EASY 1.2 HTP 40kw? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Únor 2015 Sdílet Vloženo 11. Únor 2015 Ja si byl jisty ze Dzunda je Mpi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 11. Únor 2015 Sdílet Vloženo 11. Únor 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 11. Únor 2015 Sdílet Vloženo 11. Únor 2015 Ondro Vlasta nema HTP Vlasta KOUPIL holotu džunyjóra - a učunil z něj TJŮŇYNK KCHÁR. Tudíž papírově to furt má jen 40kW přibližovadlo, ale na cestě to nepoznáš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Únor 2015 Sdílet Vloženo 11. Únor 2015 Jaja , bo social car mam rad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 11. Únor 2015 Sdílet Vloženo 11. Únor 2015 Já mám zas rád obrácenej "lůk" - aby to zvenku vypadalo jako co nejmíň upravovaný a namachrovaný, ale aby buď pozornější pohled, nebo až fakt "proč se to kurwa nenechá předject, von ftom kurwa snad má forzáž " případnýmu vnějšímu hodnotiteli dal najevo, že "tak takhle panáčku NE!!!" - už jsem to vyváděl dřív s formanem (50kW BMM "přistříknutej" na 57kW) a teď s Drobečkem to už ode mne taky schytalo pár "honibrků"... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Únor 2015 Sdílet Vloženo 11. Únor 2015 jo , to je muj maly sen , pořidit si RSo , dat na naej ty hezke cerne narazniky z juniora, 15" nejmin napadne jake jsou , a na zadek nalepit misto RS HTP , jej to by se nekteri koukali 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 11. Únor 2015 Sdílet Vloženo 11. Únor 2015 Jozzi :D Ekkare krasne si to napsal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 11. Únor 2015 Sdílet Vloženo 11. Únor 2015 (editace) Jenže RSko už je nápadný, je snížený a má širší gumy, při pozornějšímm pohledu ho od HTP poznáš hned i za jízdy (ne teda když se jen mihne kolem v protisměru). To má právě jeden "tuzér" tady u nás, že má dvojkovou fábuli HTP předface, ale má na masce "VRS", pod nárazníkem spoiler (lízátko), chriomovanou oválnou koncovku vejfuku a na blatníkách lemy. Jenže když jedu za ním, tak je jasně vidět, jak má úzký kola a jak je celá ta jeho koza vysoká... Editováno: 11. Únor 2015, autor: Ekkar_z_Bastlírny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Únor 2015 Sdílet Vloženo 11. Únor 2015 Takovych bejku je vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 11. Únor 2015 Sdílet Vloženo 11. Únor 2015 jo jo myslím že tuning na štýl "čo pumpa dá" všetci poznáme 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 11. Únor 2015 Sdílet Vloženo 11. Únor 2015 Zrovna dneska jsem viděl u Tesca na parkovišti jak jsem odjížděl modrou OII RS combi a měl ty chromované lišty kolem světel,pod sklem,u otvíraní kufru,... No prostě na Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Únor 2015 Sdílet Vloženo 11. Únor 2015 Mels to fotit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. Únor 2015 Sdílet Vloženo 12. Únor 2015 Kurňa mohl jsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.