Přejít na obsah

Hospodský pokec


Marek

Doporučené příspěvky

Jo tak pokud by to bylo i stů babů,tak bych to mě koupil to je jasný.

Teď trochu z jineho soudku,mám kurevské šimrání na koupení FI GT 2.0MPI,kamarad co tahá auta má jednu možnost dotáhnout r.v 02 150tis km se serviskou,cena pro mne víc jak lákává má to ale své ale za1)prodat rychle džundu a to za pevnejch 70 na zimakach,niž nemužu 2)GT je střibrný,což já nerad,3)džundu mám od novoty a vztah mame dobjej.4)jestli GT bude zlobit tak doma vyžeru každou chvilku proč jsem to dělal.5)za FI 2.0MPI je jediná motorizace za kterou bych svoji FI byl ochotnej vyměnit. a teď babo raď.

Editováno: , autor: Vlasta
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

máš to těžký Vlasto. 2.0 MPi je určitě dobrý žihadlo.

1) těžko soudit za jak rychle se Džunda prodá, třeba se prodá brzo

2)barva nejezdí - buď to chceš a nebo ne, mě by se 2.0MPi líbil, ale musel by být v kombi a barva je jedno

3) bez komentářů - těžko se vyjádřit

4)tomu asi nezabráníš, ale třeba zlobit nebude. opět těžko říct, záleží na jaký kousek narazíš

5) jsem stejného názoru

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vlasto pokud je to zajimava nabidka a kamarad to ma prohlidnuty, tak se da zjistit, zda to nebude nejaka vylitana vrana. Pokazit nebo zacit zlobit muze kazde auto i od novoty, velmi chapu, ze pokud mas svoje od novoty, tak mas k nemu nejaky vztah, ted jen uvest pro a proti.

1) motor urcite nepojede spatne, jen ta spotreba asi nebude nejak valna

2) pokud motor nebude tezky jako 1.9TDI, coz jsem me, tak tam trpi hrozne predni naprava - komplet

3) jak psal Standa na barvu to nejezdi a stribrna myslim, ze je fajn

4) chapu ze pokud je to jeste verze GT, tak to je lakadlo, pak zase kolik tech km najezdis rocne, ohledne ty spotreby, protoze za 6L to urcite jezdit nebude :)

Stando ale ja nejak nedavno videl 2.0 MPI v kombiku, ale urcite bys nemel to srdce to vymenit za Rozarku :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já myslím, že zas tak moc velká spotřeba u tohoto motoru to nebude. tipuji 7L což není zas tak moc. s lehkou nohou si myslím, že by se s tím dalo jezdit i za míň

Tome nevím, nevím, zaleželo by na okolnostech, ale teď už asi bych to neměnil, i když nikdy neříkej nikdy ;)

vím, že jsou 2.0 MPi se dělali v kombi, ale moc jich po silnicích nejezdí a to myslím celkově i krátký a motory budou určitě težší jak 1.4 16V, možná nebude mít daleko s váhou k 1.9 TDi. vím, že tady na foru jedna 2.0 MPi je, tak se můžeš zeptat tam, za kolik a jak se s tím jezdí

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak zatím je auto v německu a pokud se nerozhodnu do něj jít,tak se pro něj nepojede páč by to tu bylo neprodejný,bez dovozu je to i spřihlašením kolem 80,já bych měl dovoz zadara a to co si v německu ukecam to bych měl,tenhle motor v čechach skoro nikdo nekoupí,páč poviny je větší,větší spotřeba,která se pohybuje od 8 do 10lit,za rok najedu kolem 20tis,nicméně džunda jede pěkně,ale taky si za to řekne 7-8,takže zas tak velkej skok by to nebyl,mám víkend na rozmyšlenou ut/st jede pro ještě jedno auto kousek od GT tak by se to svezlo najednou.Chuť by byla a pokud seženu peníz,tak bych do toho asi,šel,na druhou stranu džunda je miláček a jak jsem psal zajel jsem ho dobře a hodně lidí nevěří,že to ma pouze 40kw,ja vím,že barva nejezdí a něco by se pro zlepšení dalo vykoumat,před chvilkou jsem to nadhodil dp,ale ta si zatím myslí.že si dělám prdej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

rozhoď různě po netu inzeráty a pokud se najde kupec, budeš mt rozhodnuto a kup new car. já bych to tak zkusil a uvidíš- pokud ted jezdíš za tolik, tak to nebude takový rozdíl jak říkáš a svezení bude určitě jiný a hlavně, ten požitek, hmhmhm, vlasy ti budou vlát :smich:

jj, barva nejezdí a když jí dáš pár detailů, hned to bude jiný :palec2:

ZA MĚ, JDI DO TOHO PO HLAVĚ A KUP JÍ :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tady je na tu cenu nekoukejte,páč kamarad,tvrdí,že se kolem 80-85ti vejdem i s přihlášením,dělá v tom už 20let tak mu muším věřit.

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=151872430&__lp=66&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=22900&makeModelVariant1.modelId=6&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=74&minPowerAsArray=KW&maxPowerAsArray=86&maxPowerAsArray=KW&fuels=PETROL&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT〈=cz&pageNumber=5

Lákadlo jak svině,ale mám v záloze ještě jednu 2,0MPI,akunrád obyč fabia,takže jak říká kámoš hlavně v klidu si to srovnat v hlavě,aby to zas nebyla odemne nějaká zbrklá pikačovina.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Me by take zajimalo, jak se Vlasta rozhodl.

Vlasto pokud opravdu jezdis tolik KM adžunda má spotrebu co pises, tak myslim, ze to asi nebude velky rozidloproti 2.0MPI,jen proste to povinne ruceni a pak ten prodej.

Stejne je hrozne jak si dnes lide protireci a vzdy pouzivaji jen co se jim hodi, jen aby udelali slevu, ted narazim na bazarniky, co ti rekli za džundu, jednou to ma maly vykon pak to ma zase vysoky, no dneska si clovek nevybere a pokud by sis to chtel nejakou chvilku nechat, podle toho jak jsi psal, ze to je neprodejne nebo tezko prodejne, tak to musis zvazit pak taky vynalozit dalsi finance na tento vuz a nebo pockat a casem treba FII.

Jinak u nas v praci ma jeden pan FI 2.0MPI sedan a nechal do toho dat plyn, coz ja osobne vubec nechapu :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nazdaj bando,tak zatím vše při starém,ale ne že bych se nesnažil,před dvěma hodinama jsem přijel z Praglu,byl jsem tam s kamošem pro R Scenic(zejtra dám fotku) v auto esa a rovnou jsem nechal džundu ocenit,na ploše měli 04 tak kolem 75tis a na vykup nakonec řek 55 když si vemu auto od nich a 50 hotově,takže jak jsem psal těch 65-70 je za džundu nerealné dostat,nicmeně džunda něco tuší tak po dalnici jel jak z praku ve 4řech stabilních 140-150,sice občas se zadejchával,ale zpět ve dvouch nevěděl kdy má dost ze Zličína do Plzně cca 30min. Závěr-asi to nechám bejt džunda holt ještě něco najezdí a pak se pujde do něčeho novějšího,buď F II 1.4 bo 1.6 a druhej favorit je zatím S Altea/Leon,ale to až doplatím hyp.na byt což je necelejch 5let a za tu dobu se toho ještě změní.Ta FII by byla asi dřív,ty budou dostupňejší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ráca-no manželka byla ze začátku hodně proti,ale smutné oči manžílka dokážou hodně,nicméně většina známejch považuje vyměnu FI za FI za blboust,zvlášť když je džunda doma od novoty a nějaké ty penízky už jsem za jeho dovybavení utrousil.kol-28.gif

Fotečky Scenika,kámoš se doslova podruhy narodil,když usnul po cestě z Plzně ve felině, když boural měl dva dni naroz.prcka a tak chtěl něco většiho a bezpečnějšího,ale peněz moc nejni znate to,ale za 65tis kompletně vybavené autí z D.s najezdem 190tis a se servisní historii.

CENTRáL, EL.OKNA, ABS + ASR, ALU KOLA, KLIMATIZACEABS, CD přehrávač, centrál dálkový, el. přední okna, hliníková kola, klimatizace, manuální převodovka, posilovač řízení, protiprokluzový systém kol (ASR), tónovaná skla

Odkaz jak dopadla felina.

http://domazlicky.denik.cz/multimedia/galerie/3204457.html?section=1,1

post-86-0-49187000-1320910560_thumb.jpg

post-86-0-66056200-1320910582_thumb.jpg

post-86-0-70156000-1320910603_thumb.jpg

Editováno: , autor: Vlasta
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to se kamarad podruhe narodil, ve feline takovou nehodu prezit, to je opravdu stesti. Hlavne, ze je v poradku. Ja mam na Rencky svuj nazor, ale hlavne at mu dobre slouzi a je spokojeny.

To co ti rekli ve vykupu je bohuzel tvrda realita, ale vyprdni se na ne, jak pises pokud džundu mas od novoty, tak bych ji nechal a koupil tu FII i jak jsem ti psal, ty pak take :) Je to lakadlo 2.0MPI ale pak zas clovek to nejak realne prehodnoti az opadne ten prvni "zachjev" :)

To vim, ja jsem si ted mel kupovat Lexuse IS200, ale po racionalnim zhodnoceni, jsem se vratil ke skodovce a k FI :) A uz zustanu u skodovky, ten rok, co jsem tu nebyl a nemel skudku, mel jsem dve audiny A4 B5 1.8T a 1.9TDI 81Kw, tak rikam, ze na Skodovku bych nedal uz nikdy dopustit.

Urcite džundu dojezdi, pak ji dej jako akontaci ve skodovce a hups do nejake nove FII FL nebo to uz budou treba FIII :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj tak to tu procitam a sleduju .. slusna nehoda teda prezit ve feline tak to by mel oslavovat ten den jako druhe narozeniny.. A scenic taky pekny :) ale na auto esa mam taky svuj nazor..

A k ankete .. me se taky maly zrcatko libi patri to k te fabii radeji si nech udelat dalkovy central sam ho mam a ted docela i uvazuju jestli jsem zamkl dneska htp .. :D jinak ten dalkovy central je super ber ho ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...