ganyb Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 zdravim, jiz delsi dobu pozoruji,ze mi nejak selesti od motoru.....zvuk podobnej,jak kdyz jsem mel Faforita.Vychazi to nekde od klikoveho ustroji,takove kovove selesteni,jako kdyby bylo neco uvolnenyho.Jsem si jistej,ze to neni normalni zvuk na volnobeh u Fabie....ale provozu to nevadi...jezdim s tim.Nevite co to tam rachoti ???? Diiiky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 no ja som vylucil klinovy remen, vodnu pumpu a alternator, zostava mi teda napianacia kladka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Pokud jde o HTP, tak by to mohlo být toto: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...st&p=986589 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smith10 Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 (editace) Šelest...? Vem si na to fonendoskop a lokalizuješ to hned....jak náš pan doktor na středisku? V pohodě, jen jsem se po ránu potřeboval nakopnout do dobré nálady....tak mě neukamenujte Editováno: 20. Duben 2009, autor: Smith10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smith10 Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 (editace) Editováno: 20. Duben 2009, autor: Smith10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 a co to je za motor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ganyb Vloženo 20. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 (editace) a co to je za motor? 1.4 MPI 50kW , jeste dodam i kdyz na volnobeh dam 4000ot/m tak to chrasti cosi porad,tedy mam pocit,ze to kovovy chrasteni se nijak nemeni pri zmenach otacek..at pridavam nebo ubiram plyn...mele si to svuj rytmus Editováno: 20. Duben 2009, autor: ganyb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skeda Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 1.4 MPI 50kW , jeste dodam i kdyz na volnobeh dam 4000ot/m tak to chrasti cosi porad,tedy mam pocit,ze to kovovy chrasteni se nijak nemeni pri zmenach otacek..at pridavam nebo ubiram plyn...mele si to svuj rytmus Ahojdec nerachta ti nahodou rozvodovej retez????pokud tam teda uz nemas remen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 (editace) 1.4 MPI 50kW , jeste dodam i kdyz na volnobeh dam 4000ot/m tak to chrasti cosi porad,tedy mam pocit,ze to kovovy chrasteni se nijak nemeni pri zmenach otacek..at pridavam nebo ubiram plyn...mele si to svuj rytmus já jsem si to myslel, když jsi před tím psal, že ti to připomíná Favorita . Tohle je více méně stejný motor, takže stejná může být i příčina. Editováno: 20. Duben 2009, autor: Wittmann Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.