buchty_s_makem Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 v sobotu 19.3. , pokud bude hezky, se chystám do Mostu na Aotomotodrom, tak co něco tam? samosebou Chomutováci to maj kousek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 31. Březen 2011 Sdílet Vloženo 31. Březen 2011 Cues vsem z KV kdyby mel nekdo zajem zmenit si podsviceni pristrojove desky v fabii1, a octavii1 tak at se mekrne na toto : http://podsvitfabieoctavie.webnode.cz/ Cena si myslim ze je slusna. A navic Chomutov neni tak daleko z KV. Menime barvy budiků, ovladacu /oken zrcatek svetel/ ovl. klimy digi i normal je mozne dodelani podsviceni vnitrnich klik. Kdo bude mit zajem at se ozve. Bud pres SZ nebo na tech www diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 3. Duben 2011 Sdílet Vloženo 3. Duben 2011 Tak dnešku přezuto na letní Chybí to trochu umýt a můžeme jet na sraz ..... Tak kdy nějaký bude??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haski Vloženo 5. Duben 2011 Sdílet Vloženo 5. Duben 2011 Zapomněl jsi, že ještě musíš poladit motor. Jinak srazíku se nebráním, neco navrhněte. Pořád si myslím, že spojit to s nějakým letištěm a udělat pár sprintů by bylo lepší než koukat na stojící auta na parkáči Diagnostiku beru sebou, kdo bude chtít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Kopřiva Vloženo 21. Duben 2011 Sdílet Vloženo 21. Duben 2011 Zdravím všechny škodovkáře a připojuji se ke kraji se svojí ještěrkou (Felicia 1998 1,6GLX Greenline) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haski Vloženo 21. Duben 2011 Sdílet Vloženo 21. Duben 2011 VÍTEJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waren Vloženo 24. Květen 2011 Sdílet Vloženo 24. Květen 2011 Zdravím všechny - tak co nějaký srazík? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddevil Vloženo 20. Září 2011 Sdílet Vloženo 20. Září 2011 Zdravím....jede někdo Doksy 23.9-25.9?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 22. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2011 Koukám, že na karlovarsku to nějak zamrzlo ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poolcz Vloženo 30. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2011 Caute pripojuji se z Chebu s Octavkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Kratochvíl Vloženo 3. Březen 2012 Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 Zdárek lidi, plánujete nějaký sraz na jaro či léto v Karlovarsku?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 5. Březen 2012 Sdílet Vloženo 5. Březen 2012 Sice jsem z Litvínova,ale rád přijedu..:-) co nějaký sraz koná se nebo nekoná?!:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 5. Březen 2012 Sdílet Vloženo 5. Březen 2012 Pro mě za mě, když budu mít čas, taky se srazím:D rád poznám kolegy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Kratochvíl Vloženo 5. Březen 2012 Sdílet Vloženo 5. Březen 2012 chtělo by to oslovit více lidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 5. Březen 2012 Sdílet Vloženo 5. Březen 2012 No ale jak to chceš udělat:D po KV a Chodově jich tolik nejezdí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Kratochvíl Vloženo 5. Březen 2012 Sdílet Vloženo 5. Březen 2012 nemyslím jen KV a Chodov Mám namysli Karlovarský Kraj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 5. Březen 2012 Sdílet Vloženo 5. Březen 2012 No jenom aby:D mě osobně je to tak nějak jedno, víkendy sice skoro pořád makám ale když budu mít čas, rád příjedu a nebude "teď" někdy sraz na Krajkové nebo tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Kratochvíl Vloženo 5. Březen 2012 Sdílet Vloženo 5. Březen 2012 no 14.7. :DD trošku daleko ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 5. Březen 2012 Sdílet Vloženo 5. Březen 2012 No já právě nevěděl:D to je daleko no to do tý doby už budeš bez káry:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Kratochvíl Vloženo 5. Březen 2012 Sdílet Vloženo 5. Březen 2012 no možná už nebudu mít fabku ale bez káry nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 5. Březen 2012 Sdílet Vloženo 5. Březen 2012 A co máš místo ní, ty si s ní i něco měl ne, nějaky plasty nebo se ti lamino rozuteklo trochu ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Kratochvíl Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 jj, měl jsem přední nárazník a prahy, vše je ted jako nové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 A co budeš kupovat místo Fabky? Tak aspoň že jsi to dal dokupy, byla by jí škoda, jedna z mála co se mi líbí, jen škoda toho motoru, myslel jsem že tam je 1,9 ale podle inzeratu jsem koukal ze 1,4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Kratochvíl Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 jj je tam 1.4 taky bych ted byl raději za diesl ale je tam benzín, co se dá dělat... v budoucnu planuju skok na Forda Focuse RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buchty_s_makem Vloženo 10. Březen 2012 Sdílet Vloženo 10. Březen 2012 osobně se chystám 24.3. do Mostu podídat se na okruh. A pokud seženu nové pneu, tak se i projet. Tak co srazík tam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.