Pulper Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Vzhledem k tomu že za dva týdny je sraz v Chabrech, tak bych jel spíš jen na chvíli do KV a do Planý jindy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Souhlas, scukneme se napřed na poprvé ve Varech a pak dál to necháme osudu...co vy na to.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smoker87 Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Čauky taky jsem ze západních čech :-) Plzeň ale o víkendu jedu do Klatov do Běšin na sraz škodovek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Tak za sebe se musím na tento víkend omluvit, manželka nastoupila při mateřský do práce a o víkendu má služby...a já musím hlídat malou....teď jsem se to dozvěděl..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pulper Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 (editace) Tak to je škoda, holt příště no . Uvidíme jestli se ještě někdo najde na tuto sobotu... Anebo přijeď s malou, koupíme jí nanuka Editováno: 5. Květen 2009, autor: Pulper Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra13 Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Bydlím kousek od Mariánek, přes týden Plzeň ;-) zdravím krajany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kani Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 cus, manzelka je z varu, tak kdyz tam budem a budete mit zcuka, tak prijedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Já bych to viděl na příští týden..teď je blbej termín..jsou srazy..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 TAKY SE HLÁSÍM DO PARTY Z KARLOVARSKA !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pulper Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Zdravim novou clenku fora . Zase se to tu probudilo, tak se snad brzy nekde sejdem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 já teď o víkendu můžu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Zdravim novou clenku fora . Zase se to tu probudilo, tak se snad brzy nekde sejdem děkuji moc,je fakt že nás tu moc není,ale pro začátek stačí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 já teď o víkendu můžu..... tak jestli je to návrh na menší srázek,tak mě by bodla nejlépe neděle.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 tak dobrou noc karlovaráci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djpetr Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Tento výkend ,pokud by ste se slezli se nazávazně hlásím taktéž.Ségra každým dnem čeká na potomka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Tento výkend ,pokud by ste se slezli se nazávazně hlásím taktéž.Ségra každým dnem čeká na potomka. no kluci se už nějak nevyjádřili,tak nevím .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 mno vypada to, ze to pada .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 mno vypada to, ze to pada .... taky si myslím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 pokud bych měl trochu času,juknul bych se taky na chvilku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Já o víkendu můžu....... Takže: jeden...kdo dál? na malej pokec.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Já o víkendu můžu.......Takže: jeden...kdo dál? na malej pokec.... jáá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 (editace) a další aby jsme nemohli být kompromitováni Editováno: 21. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 a další aby jsme nemohli být kompromitováni tak to bude takový soukromí "rande" ..ne,on se někdo přidá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pulper Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Ja muzu tento vikend jen v nedeli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 snad jo.....ale taky hlavně kde? Buď nějaká benzínka nebo parkoviště supermárketu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.