Marek Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 (editace) TAK JÁ NAVRHUJU: 30.05.2009 - OD 13H...SRAZ NA PARKOVIŠTI U INTERSPARU V KARLOVÝCH VARECH. Ta část parkoviště blíže k silnici-závodišti....je tam uprostřed sloup s magabilboardem.... KDO MŮŽETE PŘIJEĎTE.. Editováno: 23. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 oki,co se týká mě,ráda dorazím a poznám vás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buchty_s_makem Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 škoda, jsem bohužel na závodech v klatovech, ale přijel bych rát. snad příště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 hmm, tak ja taky bohuzel nedorazim, poradame tuning sraz na letisti v Lhote u Plzne, viz. muj podpis. Snad nekdy jindy, kdyby se chtel nekdo ukazat u nas na srazu, tak jste vitani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 TAK KOUKÁM, ŽE NIKDO NEPŘIJEDE...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pulper Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Tak my bychom s Iljou mohli prijet, dopoledne sem juknem jestli to plati nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ilja Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Takze nic no Snaha byla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 No já tu byl do cca 23h včera a nikdo se do té doby neozval..tak sjsem to vypustil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Tak koukám, že Karlovarsko se asi nikdy nesejde/nesjede..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buchty_s_makem Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 no já bych zítra měl čas, ale sejít se jen ve dvou je docela málo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Koukám, tady se to vždy tak nějak sejde a před srazem zase rozpustí .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 asi tak..no oni všichni radši jezdí stovky km na sraz jinam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buchty_s_makem Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 tak kolik by nás dneska bylo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 (editace) Tak to udělejte jako sraz zapadočechu někde v nějakym kempu so/ne (mam volno 27/28.6) a třeba se nás sejde dost. Třeba tady at to máme stejně daleko: http://www.ekempy.cz/plzensky/tachov/455-c...brod-nad-tichou nebo tady: http://www.ekempy.cz/plzensky/plzen-sever/...vany-na-radosti anebo: http://www.ekempy.cz/karlovarsky/karlovy-v...ontario-kyselka a tak dale: http://www.ekempy.cz/karlovarsky/karlovy-v...eplou-touzimska : http://www.ekempy.cz/karlovarsky/cheb/220-...y-lazne-jezerni Editováno: 6. Červen 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Tady se to nesjede na parkoviště u supermárketu tak pochybuju a kempu..ale kdo ví..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buchty_s_makem Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 a v kolik by to dnes bylo? zase ve 13.00? u sparu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 dnes nebo spíše včera už jsem měl jednu bowlingovou akci na slavii KV. Ted jsem se vrátil. Takže příští týden bych třeba v so nebo v ne klidně zajel ke Sparu na ten pokec nebo bagetu ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buchty_s_makem Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 ahoj, co tato sobota ?(13,6,) přijede někdo? stejnej čas i místo?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 ahoj, co tato sobota ?(13,6,) přijede někdo? stejnej čas i místo?! pánové,ted mě napdaá..v neděli ve Varech u globusu,se koná grilmánie..já tam jedu,co se sejít tam?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Kašlete na srazík ve Varech a přijeďte na Ostravsko tam je to vždy na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 (editace) Ostravu mám za kopcem. sice tam je grilmánie a nejspíš bude parkovisko plné já bych to nechal u toho Sparu .... ale přizpůsobím se Editováno: 11. Červen 2009, autor: Kevvin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Kašlete na srazík ve Varech a přijeďte na Ostravsko tam je to vždy na 100% Ty hele Míro, co lezeš do našeho regionu ......mazej zpět do šachty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 No jo, váš region kolik jste měli učastníku srazu 30.5 Byl jsi tam a jestli si jel se ženou, tak jste byli dva, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 woe...já za to nemůžu že tady nikdo není...a každej radši jede stovky km jinam na sraz........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 woe...já za to nemůžu že tady nikdo není...a každej radši jede stovky km jinam na sraz........ .... tak to doufám, že se to brzo změní .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.