Marek Vloženo 5. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2009 Marečku..nezklamals Já vím Žanet...to jsem celej já....milej....hodnej....všemi oblíbenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 5. Září 2009 Sdílet Vloženo 5. Září 2009 (editace) Tak jak to máš naplánovaný????? Asi tak nějak, jinak v tajné volbě jsme zvolili pro cestu do Nejdku Petropose Tak nějak se nabídl a účast je zatím 5-7 lidiček =což není moc, ale víc než na prvním srazu (2) pozn redakce= Editováno: 5. Září 2009, autor: Kevvin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2009 Takže nemáš zač, že jsem Ti udělal plán ..asi budu plánovač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 5. Září 2009 Sdílet Vloženo 5. Září 2009 Ahoj jestli budu mít auto v kupě tak se na vás taky přijedu podívat a kde to je přesně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2009 NO Interspar je v KV u závodiště......jestli víš kde to je....nebo přímo u nový Multifunkčíní hokejový haly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 5. Září 2009 Sdílet Vloženo 5. Září 2009 nevím prosím pošli mi odkaz mapy dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2009 http://www.mapy.cz/#mm=ZP@sa=s@st=s@ssq=in...=136479036@z=10 co tohle?..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2009 http://www.mapy.cz/#mm=ZP@sa=r@st=sr@ssq=i...y=136814412@z=9 a cesta z Kadaně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 5. Září 2009 Sdílet Vloženo 5. Září 2009 Varyada žes to neřekl hned ale dik to vím kde je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2009 jo vídíš to mě nenapadlo... ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 5. Září 2009 Sdílet Vloženo 5. Září 2009 jo vídíš to mě nenapadlo... ... V poho hlavně že jsem se k tomu dopracovaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petropos Vloženo 5. Září 2009 Sdílet Vloženo 5. Září 2009 ano a proto jsi vybrán. Z mnoha nábídek jsme zvolili tebe v tajném hlasování pro cestu pro "čerrtinku" Pro mě to není žádnej problém, já jsem gentleman . Musí se ale k tomu vyjádřit sama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2009 Bacha Žanetka hledá chlapa :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petropos Vloženo 5. Září 2009 Sdílet Vloženo 5. Září 2009 Jinak se ještě domlouvám se čtyřma oktávákama z mého okolí, kteří by mohli taky jet (jen se mě ptají, co tam budou dělat?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petropos Vloženo 5. Září 2009 Sdílet Vloženo 5. Září 2009 Bacha Žanetka hledá chlapa :) Já milenku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2009 co by tam dělali..pokecali...pokoukali....zanadávali..zazáviděli ..asi tak nějak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 5. Září 2009 Sdílet Vloženo 5. Září 2009 Bacha Žanetka hledá chlapa :) no dík Marku ted přede mnou budou utíkat ... tak já se nezúčastním,at si nemyslíte že tam jedu abych si nabalila nákýho chlapáka ..i když petropos hledá milenku,nooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petropos Vloženo 5. Září 2009 Sdílet Vloženo 5. Září 2009 no dík Marku ted přede mnou budou utíkat ... tak já se nezúčastním,at si nemyslíte že tam jedu abych si nabalila nákýho chlapáka ..i když petropos hledá milenku,nooo Klidně pro tebe přijedu. A neboj, už jsem pán v letech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 5. Září 2009 Sdílet Vloženo 5. Září 2009 Klidně pro tebe přijedu.A neboj, už jsem pán v letech. já se nebojím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petropos Vloženo 5. Září 2009 Sdílet Vloženo 5. Září 2009 já se nebojím A . . . ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 A . . . ? Bude na tebe čekat, neboj a jak psal Marek, je to o "tom" (pokec, závidění, pokoukání a když tě to nebude bavit, můžeš jít na bagetu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 tak už se na vás těšim děcka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 takže je to v neděli 13.9.??ve 13h??jo?říkám to správně?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 takže je to v neděli 13.9.??ve 13h??jo?říkám to správně?? neříkáš, je to sobota 12.9. nejspíš ve 13h ( někomu se neděle nehodila ) ale pokud bude většina pro neděli, není problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 oki,takže sobota..tak pokud pro mě petropos přijede,budu tam ...PETROPOS-máš ode mě odpověd na SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.