vlacek Vloženo 22. Duben 2009 Vloženo 22. Duben 2009 ahoj mate nekdo zkusenosti s touhle autokosmetikou http://www.carvalet.cz/index.php?main_page=index&cPath=1 diky Citovat
quicksilver Vloženo 2. Květen 2009 Vloženo 2. Květen 2009 Ahoj, mám od nich aktivní pěnu s voskem a můžu doporučit Citovat
Karel Trojan Vloženo 27. Květen 2010 Vloženo 27. Květen 2010 mám od nich tu sračku na gumy aby se leskly a vosk s drobnými brusnými částicemi, docela bomba drobné škrábance jako třeba pod klikou dobře odstraňuje, pracně se leští(myslím více než normální vosky) a to na gumy se dá použít i na venkovní lišty z plastu a také dobré..... Citovat
tomass004 Vloženo 28. Květen 2010 Vloženo 28. Květen 2010 mám leštící mléko na lak a tu renovační pastu. Po tom mléku se to krásně dlouho leskne, dobře se s tím pracuje. Ta renovační pasta už je horší, musí se to pořádně rozleštit a vždy mi stejně zůstanou drobný fleky. Spíš by mě zajímalo jestli někdo má zkušenosti s těma autošamponama.. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.