mudra Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Ahoj, mam problem s teplotou.Auto se rychle ohreje (cca 2km) a pak se rucicka posune do cerveneho. voda se neztraci, a kdyz dam topeni na HI(climatronic), tak fouka studene. Dnes jsem menil termostat a bez efektu. Divny je, ze jedna hadice do topeni je horka(ta co napojena do horniho pripojeni na chladic, je na ni nejake cidlo) a ta druha je studena. hadice co vede od termostatu je taky porad studena. Vypada to, jakoby to bylo ucpane u vodni pumpy. Prosim o jakoukoliv radu. Diky Mudra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 (editace) Mohla by to být vodní pumpa (volné plastové kolo s lopatkami)co honí vodu. Editováno: 23. Duben 2009, autor: Jirka21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mudra Vloženo 23. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Co máš za auto a motor. OI, 2,0i, AQY, MR02 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píst Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 OI, 2,0i, AQY, MR02 Vodní pumpa se s Tebou rozloučila. Měl jsem úplně stejné příznaky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mudra Vloženo 23. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Taky si myslim ma najeto 175t. to Píst: menil jsi rovnou rozvody? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 To plastové kolo s lopatkami jsi si mohl zkontrolovat když jsi měl venku termostat.Nemělo by se s ním dát pohnout.Uvolnuje se občas na pouzdru k hřídelce.Zpočátku je volný až po ohřátí motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Asi blbý dotaz, ale nikde jsem k tomu nic nenašel. Taky se mi odporoučela vodní pumpa, je při její výmeně potřeba ještě i nějaké těsnění nebo o-kroužky, příp. jaké? Motor 1,8 20V r.v.99 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 (editace) Čao mě výměna pumpy čeká zítra také vařím a zrovna při tom udělám i rozvody.Tesnění si myslim že nepotřebuješ protože je součástí pumpy.Dnes my došly dozvody i pumpa a "O" kroužek je součástí u nové pumpy.Nová pumpa má litinové oběžné kolo tak doufám že chvíli vydrží.Doufám že to zítra stihnu vyměnit tak pak poreferuji. Editováno: 24. Duben 2009, autor: vinklec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tydyyt Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 (editace) nejspise asi to cerpadlo jak pisou kolegove:)ale dost tohle co popisujes dela termostat ale jestli rikas ze si menil za novej tak uz jedine to cerpadlo. Editováno: 25. Duben 2009, autor: tydyyt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Kdyby neotvíral termostat tak je topení horké. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mudra Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Ahoj, tak jsem objednal pumpu a rozvody od Seba a uvidime. Jen jsem se dival do DP na vymenu a je to docela porod. Asi to necham udelat v servisu (bohuzel). Zitra vymontuju termostat a kouknu na ty lopatky. Mudra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mudra Vloženo 27. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Ahoj, tak jsem dnes sundal termostat a zkontroloval vrtulku cerpadla. Vrtule je rozpadla na dva kusy a utrzena z hridelky. Tak doufam, ze po vymene to bude OK. Ted jen cekam, az dorazi pumpa a bude. Mudra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Jasně že to bude dobrý.Nezapomente vyndat utržené kousky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mudra Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Tak vcera jsem vyzvedl dily na poste a odvezl auto do servisu. Dnes jsem si ho vyzvedl a vse OK (teda zatim jsem to testoval jen na ceste ze servisu). Auto i topi . turbinka byla rozpadla na 3ks. Takze diky vsem za rady. Fakt mi to pomohlo. Mudra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 (editace) Mudra - na kolik Tě vyšla výměna v servisu? Tak výměna pumpy proběhla dnes zároveň i s rozvodama.Vodní pumpa byla KO.Plastové oběžné kolo bylo prasklé ale narozpadlo se.Na hřídeli bylo volné takže se netočilo.Dal jsem tam pumpu s litinovým oběžným kolem tak snad zase chvíli vydrží!!! Editováno: 1. Květen 2009, autor: vinklec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mudra Vloženo 2. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 to Vinklec: vymena stala 2000,-, ale davam to do maleho servisu (ma to doma v baraku) a je to bez papiru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shvellanj Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 mám takovej dotaz mam TDi 98 a chtěl bych se zeptat kde tam najdu termostat ještě sem to nekoumaal tak nevim jestli je někde nahoře nebo dole Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Je ve výšce vodní pumpy na str.od předu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 30. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2010 (editace) Me octavia pul roku netopi na volnobeh- treba ujedu ted kdyz je ta zima i 10 km a neni jeste 90 C, ale je pravda ze jedu pulku cesty z kopce. Byla udelana vymena topeni-pakarna, novej termostat a chl.kapalina je tez ok. Netopi me kdyz jedu na volnobeh z kopce, nebo necham auto na volnobeh stat. Zjistil jsem ze do nadobky exp. me prepadem pritejka jen par kapek pri volnobehu, ale jak otacky se zvednou nad 1000 uz to tece lepe. Kdyz saham na hadice k topeni, vstupni je zhava a ta vystupni je chladna. Usouzeno ze je vodni pumpa/cerpadlo - lopatky ko, takze objednavam nove rozvody vcetne pumpy-uz nachazi doba vymeny. jen podotykma ze pumpu jsem pri poslednich rozvodech nemenil. foto pumpy hodim sem hodim Editováno: 30. Říjen 2010, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 30. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2010 tak to fakt vypadá na pumpu, já měl problém opačný, topil jsem a vařil jsem pořád a hadice od chladiče tak výstupní byla taky studená a byl to špatný termostat, i když 3 měsíce starý.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 31. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2010 Jo tak kontrolu termostatu jsem udelal, nic se do predu neprepousti, dale jsem i vymenil vicko na exp.nadobu, zadna velka zmena, nejvice me zarazi jak se tam prepadem dostava malilinko kapaliny- ta tam musi i na volnobeh teci tou hadickou a ne jen vice kapat, jo jine je kdyz se daji otacky 1000 a vejs. Podle me se rozpadla pumpa a je to tam cele nejake ucpane. Mam jeste v aute LPG system takze me to take sezere nejakou teplotu, ale usouzeno a zkontorlovany hadice privodni na LPG a vse je dobre zapojeno a auta s LPG topi uplne normalne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 31. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2010 a zkusil jsi ten termostat vyndat a jezdit bez něj ? Jestli není nějaká změna ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.