Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Tak jsem uspěšně namontoval škoda amundsen skvěle naviguje funguje maxidot bez zasekávání počítá trasu,a mapy načítá z SD karty.Umí číst MP3 atd.

Český návod Škoda Auto

Typ map: Blaupunkt Travel FX

Pro montáž je třeba GPS Anténa,CAN převodní (gateway) nutno pro funkčnost

Přikládám slíbené foto.

post-10388-1241529100_thumb.jpg

post-10388-1241529104_thumb.jpg

post-10388-1241529108_thumb.jpg

post-10388-1241529112_thumb.jpg

post-10388-1241529119_thumb.jpg

post-10388-1241529127_thumb.jpg

post-10388-1241529134_thumb.jpg

post-10388-1241529143_thumb.jpg

post-10388-1241529153_thumb.jpg

post-10388-1241529158_thumb.jpg

Přikládám foto namontované antény bez vyndání přistrojovky jenom kastlíku a kvalitní signal vyfotím ještě bez přihrádky

post-10388-1241529138_thumb.jpg

Pokud máte nějaké dotazy ohledně amundsenu ptejte se

Editováno: , autor: foromen
  • o 2 týdny později...
Vloženo

jde o to jestli je to bez odbloku (jestli se teda taky pouzziva) a gps anteny, vcetne map cena. Dal bych za to max bez niceho 10-11 ale u roomstra bych se toho bal pze ho negarazuju tak ze se mi nekdo do nej podiva

• o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo
hmmm to je slusny. Asi se po nem zacnu rozhlizet. 13000Kč za nej dam. :)

Zdravim,jestli je ještě zájem,tu toho Amundsena za 13tis.kč,je s kodem a mapami na SD kartě.Pěkný stav,nepoškrábaný

• o 2 týdny později...
  • o 5 týdny později...
Vloženo

Zkusil jsem nejake mapy co jsou k sehnani a bohuzel mi to nefunguje :(

Amundsen pise: Navigační data z SD karty nelze použít, protože byla pořízena na jiném přístroji

A kdyz to vypalim na CD se stejnou strukturou jako na karte, tak to zase pise Chyba CD

Nevite nekdo co s tim ?

• o 2 měsíce později...
  • o 5 měsíců později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Zdravím,

Amundsen bohužial neumožňuje vybrať cieľ trasy priamo z mapy, taktiež ani zobraziť celkovú vypočítanú trasu na mape a ani len zadať GPS súradnice miesta cieľa. To ho bohužial značne degraduje :-( . Mám túto navigáciu a som z toho dosť nešťastný, vďaka týmto chýbajúcim základným funkciám je temer nepoužiteľná.

Neviete niekto, existuje už firmware, ktorý by tieto funkcie umožnil?

Díky moc.

Mufi

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Předpokládám, že jde o věc s prokazatelnou minulostí, takže není problém zajít do servisu a PIN si nechat zjistit. Pro ty méně šťastnější to pokud vím dělá cosby.

• o 7 měsíců později...
Vloženo

funguje na Amundsenu zobrazování parkovacích senzorů když ho dám na před FL? a ten maxík maká na před FL spolehlivě nebo to je spíš náhoda jako u Bolera? a co údaje climatroniku? a co je potřeba na montáž do před FL vybavenýho Dancem, maxíkem a parkovákama? jen rádio a převodník? o navigaci mi nejde

• o 3 měsíce později...
Vloženo

Od května je v nabídce Amundsen+, což by měl být typ 315, oproti dřívější 310. Horkou novinkou je tzv. DAB - Digital Audio Broadcasting, nebo-li digitální rádio. Má již někdo zkušenost?

Jaký je rozdíl mezi typem 310 a nově 315? Měla 310 taky DAB? Návod jsem již nikde nesehnal.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...