lukkkas123 Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Potreboval bych poradit. Mam problem s unikem chladici kapaliny. Kdyz jezdim kolem 160 nebo do 160 km/h tak to trva dlouho treba 1500 km nez se mne v aute rozsviti kontrolka jdu se podivat a nadobka prazdna. Vicko se zda v poradku. Kdyz jsem ale zkousel jet po dalnici kolem 180 - 190 km/h tak se mne to ozvalo jeste ten den.po asi 100 km. bylo to na dalnici pak jsem dorazil dom nechal auto stat a dosel k nemu po asi 3 hodinach nastartoval a uz se to rozsvitilo. Kdyz jsem to mel vservise ( ve dvou ) tak to zkouseli natlakovat a nic. Dokonce zkouseli i trochu pretlak ale nikde nic neutika. Jinak mam octavii 2001. 1.9 TDI 81KWh. Dekuji moc za kazdou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 je jasne,ze ti utika voda v chladici,ale kdyz ti to tlakovali........muj nazor je,ze spatne,nekde to utika,cim vetsi tlak v chl.systemu,tak vetsi unik,ted zalezi kde,ta lepsi varianta je,ze ti prosakuje chladic,vodni pumpa nebo nejaky spoj,ale to by jsi nasel,ta horsi.....HLAVA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Taky bych to tak viděl.Motor si to zkrátka nasaje.Proto asi nic nezjistili když to jen natlakovali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lentaaro Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 Zdravim Mam problem zo stracanim vody skoda octavia 1,9TDI , 2002. Voda zmizne a neviem kde. Vodne cerpadlo tak vyzera , ze netecie. Mal tu niekto takyto problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia TDI-81kw Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 (editace) čau zkus se podívat po jízdě jestli nemáš mokro v pravém blatniku(ze spodu v podběhu] jak se ti vytlačí voda z expanzní nádoby já měl ten samý problém a bylo to těsnění pod hlavou a tu jsem se dočetl že to 1.9TDI po 150000km dělají Editováno: 28. Srpen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lentaaro Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 Cau , tesnenie to asi neni , lebo voda nevrie , iba zasvieti kontrolka ze chyba voda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 A co vyfuk aky dym ti odtial ide? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lentaaro Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 (editace) Ved prave to , ze nedymi vobec... Editováno: 29. Srpen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liboro Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 Měl bys věřit co píše octavia TDI-81kw. Další příznaky: - tvrdé hadice - tmavší nádobka - po otevření nádobky velký únik tlaku - zápach z nádobky po spalinách - po nastartování pokles hladiny v nádobce - pokud se jezdí na krátké trasy, tak vcelku v pohodě, ale stačí delší trasa pod zátěží a voda je pryč - horší topení atp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RBLAHICZ1.9TDI Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 zdravim mam O1 r.v. 2001 1.9 TDI 81 Kw a stále mi uniká voda přepadem z expanzní nádobky na vodu. Všechny hadice jsou ok Nádobku i s víčkem sem vyměnil ale voda se pořád strácí přepadem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Prasknute tesnenie pod hlavou alebo prasknuta hlava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia TDI-81kw Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 já to řešil v loni špatné těsnění pod hlavou být tebou udělat co nejdřív Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RBLAHICZ1.9TDI Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 já to řešil v loni špatné těsnění pod hlavou být tebou udělat co nejdřív a na kolik tě to tak vyšlo? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia TDI-81kw Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 a na kolik tě to tak vyšlo? :-) no záleží odkud vezmeš náhradní díly,origo škoda bylo dráhé všechno,zvolil jsem victor reinz,těsnění i šrouby hlavy a vše vyšlo na polovinu výměnu mě dělal kámoš co dělá ve škoda servis,nevím kdo to bude dělat tobě ale do škodováckého servisu bych to nedával protože ti dají jen své díly které stojí ranec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RBLAHICZ1.9TDI Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 no záleží odkud vezmeš náhradní díly,origo škoda bylo dráhé všechno,zvolil jsem victor reinz,těsnění i šrouby hlavy a vše vyšlo na polovinu výměnu mě dělal kámoš co dělá ve škoda servis,nevím kdo to bude dělat tobě ale do škodováckého servisu bych to nedával protože ti dají jen své díly které stojí ranec jj, a prosimtě mam O1 r.v. 2001, 1.9TDI, 81 Kw, motor ASV ale nevim kolik tam je dir v tom těsnění? co sem koukal tak dělaj 1 , 2 a 3 dírové provedení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia TDI-81kw Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 jj,a prosimtě mam O1 r.v. 2001, 1.9TDI, 81 Kw, motor ASV ale nevim kolik tam je dir v tom těsnění? co sem koukal tak dělaj 1 , 2 a 3 dírové provedení těžko říct kolik tam máš děr,ani u mě nevím kolik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RBLAHICZ1.9TDI Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 těžko říct kolik tam máš děr,ani u mě nevím kolik tak já se na to vrhnu a pak dam vědět jak to dopadlo. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia TDI-81kw Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 tak já se na to vrhnu a pak dam vědět jak to dopadlo. Dík jasné tak dej vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RBLAHICZ1.9TDI Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 jasné tak dej vědět tak to bylo těsnění pod hlavou. Těd je už vše ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snb-rider Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 (editace) Ahoj, Začala se mi ztrácet voda, jednou jsem dolil od rozsvícení kontorlky po maximum. Teď po cca 2000km se to rozsvítilo znovu a dolil jsem zase po maximum cca 1litr. Než jsem to dolil, tak byla chladící kapalina taková naoranžovělá, dolil jsem půl litru růžové kapaliny a půl litru destilky, teď mám v nádržce to co je na fotkách. Otázkou je, kam se voda ztrácí. Nikde jsem kolem chladiče nenašel ten vyschlý bordel z kapaliny, ani na hadicích. Okolo rozvodů taky nic. Na olejovém víčku není emulze. Po zátěži motoru hadice kapaliny netlakují. Napadá vás něco? motor 1.9 TDI AGR díky moc foto: Editováno: 6. Květen 2009, autor: snb-rider Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Ahoj, je možné, že se voda stačí odpařovat, například pokud pučí chladič... Další možnost by bylo těsnění pod hlavou válců, nebo samotná hlava válců - v tom případě by byl únik vody přímo do válce a ne do oleje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snb-rider Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 teď jsem odebral vzorek kapaliny a nechám jí na topení odpařit, jestli je v ní nějaká nečistota. ve skleničce je ale čistá (oranžová). Ještě jsem zapoměl napsat, že mi známý mechanik říkal, že pokud by to bylo těsněním a šlo to do válců. Jde mi ráno z výfuku bílý kouř, ale to mi nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Ono litr na 2000km není tolik na to, aby šla pára z výfuku..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snb-rider Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 jestli to byly 2tis. km si nejsem jistý, ale víc než 1300km to určitě bylo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Ale i tak, kdyby to byl litr na 100km, tak bys to poznal... Takhle nevim nevim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.