Fus Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Ahoj, poradte mi prosim nekdo co mam delat . Kdyz zapojim jakekoliv neorigo radio tak mam problem s prijmem FM stanic ( strasne to sumí ). Dik za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Musíš kopit Fantomové napájení, hledj, je to nekde tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fus Vloženo 6. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 No to prave uz mam a i tak je to na dve veci jen o trosku lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host kadli Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Já mam problem s radiem Dance poslední měsíc mě zlobí špatný přijem FM po Praze stanice strašně šumí musim si vždy pustit Cd skoro mi přijde že to má něco společného s digitalizací TV v Praze .Nevim jak to řešit jestli pomůže nějaký zesilovač? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napster050 Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Poslednu dobu mam aj ja nejaky zly prijem FM, neviem či to nahodov nesposobuje umyvačka, tam mi tu antenu vždy kadejako poprehyba, tak neviem či s ňou niečo nebude. Maloktora stanica mi ide čisto, väčšinou je tam počuť šum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fus Vloženo 11. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Ahoj, tak jakoko je pravda ze v praze nechitim vubec nic myslel sem si ze by to mohlo bejt tim ze tam mam napodobeninu gps navigace columbus ale kdyz sem tam dal origo dance tak to bylo uplne stejny. Zesilovac to neviresi protoze tyhle auta maj uz zesilovac danej automaticky a kdyz se tam da druhej tak se to akorat jeste vyrusi uz nevim co s tim v servisu mi rekli ze zkusit vymenit antenu tak nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djpetr Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 Taky mám problém s příjmem FM radia.Když stojím na místě,vše hraje dobře,ale pokud se rozjedu,tak se signál ztrácí.Když zastavím,opět hraje bez problémů.Je to napájením antény,nebo rádiem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CarL33N0 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Na F1 sme měli něco podobnýho, nebyly zapojený napájení zesilovače antény, potom bylo vše ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelZ Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 toto už jsem řešil kdysi na Felicii ve spojení origo anténa a originál i neoriginál rádio. Nejlepšího příjmu jsem vyždy dosáhl vymontováním anténního zesilovače. Na své nové FII se chystám udělat to samé neboť tam kde jsem přijímal signál bez rušení se v novém autě témeř nic nechytá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thief1 Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Trošku zvláštna teória. Ja mám skôr opačné skúsenosti u Fábii. S aktívnou anténou to chytá oveľa lepšie, zvuk je čistejší ako s klasickým pasívnym prútom. Ak chceš použiť neorigo rádio tak kúp fantómové napájanie, určite to bude hrať lepšie ako bez aktívnej antény. Veľa robí aj výber rádia. Veľmi dobre skúsenosti som mal s rádiami Kenwood. Mal som ich v oboch FI. Teraz s Danceom v FII je to horšie oproti ním, ale nieje to úplná tragédia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 mně dance má dobrý příjem a divím se co tady čtu Rádio impuls třeba má automatický ladění v celé republice.Rock Max co poslouchám je pro Zlínsko taky dobrý.Nemáte nahodou tam něco vypnutýho co ladí ty lepší frekvence na ukor regionálního vysílání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
combi66 Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Jsem na tom stejně jako většina z vás,mám Dance a po Ostravě jak kde a jak co,a za městem vůbec nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 mně dance má dobrý příjem a divím se co tady čtu Rádio impuls třeba má automatický ladění v celé republice.Rock Max co poslouchám je pro Zlínsko taky dobrý.Nemáte nahodou tam něco vypnutýho co ladí ty lepší frekvence na ukor regionálního vysílání. Mohu potvrdit, s Dance spokojenost, příjem všude bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubM Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 Zdravim mel by nekdo nejakou radu mam amundsena ve f2 a mam tedkom tak mesic horsi signal fm kissmoravu ta uplne jakoby vypadavala aji orion trosku horsi ale lepsi jak ta kissmorava... nevite nekdo cim by to mohlo byt? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pro_man Vloženo 7. Duben 2014 Sdílet Vloženo 7. Duben 2014 Ahoj, manželka má taky problém...Fabia 2 r.v. 2009 nejobyčejnější rádio bez CD tuším BEAT a ve městě jakž takž signál je ale za Ostravou to strašně šumí a ztrácí se to....v servise neví co s tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecka Vloženo 7. Duben 2014 Sdílet Vloženo 7. Duben 2014 Co napajeni anteny ?? nebo antena samotna.... Proměř si to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parolla Vloženo 11. Duben 2014 Sdílet Vloženo 11. Duben 2014 Pro_man - pozri si vlákno Radio Beat, zistíš prečo to hrá zle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimers Vloženo 18. Duben 2014 Sdílet Vloženo 18. Duben 2014 Mám rádio Dance a ten samý problém. Zjistil jsem, že je problém v přímo v anténě, v tom prutu, takže mě asi čeká výměna, protože jsem zatím nepřišel co mohlo v prutu odejít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 19. Duben 2014 Sdílet Vloženo 19. Duben 2014 http://forum.skodahome.cz/topic/123014-krátká-a-dlouhá-anténa/page-2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.