Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, original rameno TRW stoji celkem dost penez asi 1200kč a je bez čepu..a ten velkej silentblok neni součástí dodávky pokud se nepletu takže je tam jen ten malej přední...kterej se samostatně stejně koupit nedá takže mám takový nápad

co takhle objednat rameno čínské výroby kompletní...cena 600kč, dokoupit silentblok cupra za 225kč, a čep TRW za 350kč (ten čínskej čep hodit do koše nebo prodat) a máme úplně kompletní rameno které je sice čína ale sváry a materiál oceli jsou prý výborné a zůstane tam jen ten malej silentblok a velkej kterej je vlastne v uložení přímo na autě se dodá ta cupra...a čep origo.

NEbo máte lepší nápad?

Takto by vyšlo komplet rameno 1175,- už i s čepem a silentblokem z Cupry (pokud se ale pak hned neroztrhne ten malej silentblok ale ten by mel byt plnej a minimalne namahanej nebo ne? resim to protoze ma fabie ma 250000km tak to chci udelat komplet)

pokud mi reknete ze ta cinska vyroba stoji za prd....tak hold koupim rameno trw, silentblok, a cep a komplet vyjde za nejnizsi mozne ceny za za 1800..neni to takovej extra rozdil...ale na dvou ramenech uz to skoro 1300kč ušetřených je.

Upraveno od SpeedyTuning

Můj názor...Čínu nebrat.....

Lepší- zaplatit 1300,- více a máš klid a pokoj v duši, že to bude ok na dlouhé roky... Tady nad tím bych nepřemýšlel...Ber co je ověřené.. ;)

• Autor

tak objednano vse origo...ramena, cepy, silentbloky cupra, loziska :) malem jsem sel do tech cin..hruza se mnou

• 2 roky později...

To čínský rameno nemusí dokonale pasovat !!!

Asi takto vypada činske rameno pri parkovacom manevrovani .

post-6147-0-02564000-1320653317_thumb.jp

• 2 týdny později...

no vzhledem k tomu že kvalitní rameno stojí od 1100,- tak kupovat čínu a tím riskovat průser nebyl asi správnej nápad ;)

• 10 měsíců později...

Nedávno jsem se setkal s Čínským ramenem, a mělo trochu jiné rozměry a v tu ránu jsou jízdní vlastnosti v háji ! Stačí koupit použité origo rameno, vyměnit čep a gumy a jsi sotva na polovině ceny nového.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.