Dandiel Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 POmerne hezke zrychleni http://rapidshare.com/files/230110234/sbirka_kretenu_157.flv Daniel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Ty krááá...ooooo, já chci RS6 teď hned ... to musí bejt pocit v sedačce za volantem, a z vysoka na spotřebu, za toto to stojí, to by bylo všude místa při předjíždění ... já bych se v tom asi zabil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Jo,jo...RS6 je neuvěřitelný masakr a záběr...má ji jeden obchodní kolega neboli přesněji řečeno majitel firmy co se zabívá radiotelekomunikacema... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Tohle je ale nejaka upravena RS6. taky tady na zlinsku jsem potkal RS6 i RS8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 (editace) POmerne hezke zrychlenihttp://rapidshare.com/files/230110234/sbirka_kretenu_157.flv Daniel Je sranda koukat na teplotu oleje 113s pri 300kmh to jeste jde, ale kdyby to podrzel dyl tak by to bylo asi horsi Editováno: 7. Květen 2009, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 RS6 tu chci Romariooo: a nemůžeš si jí na chvíli půjčit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Lancelot: takovy auta se opravdu nepujčuju a já kdybych ji měl tak asi taky nikomu nedám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Ale jo pujcujou .. dobrejm zakaznikum pujcej RS6, viz tady AUDI v LBC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Lancelot: takovy auta se opravdu nepujčuju a já kdybych ji měl tak asi taky nikomu nedám Pravda taky bych jí asi nedal z ruky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 9. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 To jo,ale aby to nedopadlo jako tady u nas na Zlínsku, kdy si sel nejaky borec obhlidnout do BMW X6 a jel se projet jak to jede atd a ujel s tim:-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.