jancika Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 to je blbost mne ich v servise nastavili normalne srobou, ktora je tam niekde skryta, tiez som o nej ani netusil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fantomas-007 Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 Nevíte jestli je rozdíl ve světlech od ruzných výrobců např Autostyle ,Sonar ,Junyan ,nemáte nějaké foto? Zepředu vypadají všechny stejně a co zezadu taky?Nebo je tam rozdíl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub.Zalesak Vloženo 25. Únor 2010 Sdílet Vloženo 25. Únor 2010 to je blbost mne ich v servise nastavili normalne srobou, ktora je tam niekde skryta, tiez som o nej ani netusil. Ano mas pravdu, jsou tam sroubky na serizeni a to jak dalkovych svetel(nahoru-dolu, nebo do stran) dale pak na potkavackach na kazdem ze svetel po jednom sroubku a tim se serizuje natoceni pouze do stran. Kdyz mi svetla prisly tak uz toto bylo serizeno a ja jen nastavil svetla u potkavacich svetel o trosku nize coz se provadi prave otocenim motorku. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Memphik Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 dneska jsem mel moznost poradne si prohlidnout devilky a uz je teda nechci :-) vzhledove se mi libi jen na fotce... jinak pridavam foto.. omlouvam se za kvalitu nemel jsem u sebe fotak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fantomas-007 Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Tak dnes jsem jsi objednal světla s firmy OBAutodíly ,tak jak dojdou tak pak napíšu jak šla montáža pošlu i nějáke foto.Pro ty co zvažujou koupi nedoporučuji firmu cz tuning ,jsou sice levnější ,ale chybí motorky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin851 Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Jakub.Zalesak sem posielal fotku devil-eyes cez den. Oni sa sice podobaju na denne svetla, ale maju aj DRL znacku na sebe? pretoze inak je to o technicak :-) Docela by ma to zaujimalo, momentalne mam normalne svetla a denne v narazniku a mozno by som aj vymenil. A este jedna otazocka: to kupil tie devil eyes, co som tu videl spustu linov na ne v obchodoch? alebo su nejake 2 druhy? lebo uz som ro raz videl vonku na octavii a passate a to boli ozaj len slabe parkovacky tie diodky. dik za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 diody v Devil Eyes nejsou náhrada za denní svícení, ale parkovačky - někdo to tu už psal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fantomas-007 Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 Dnes mi světla dorazily a zkoušel jsem je jak svítía diody svítí super,ve skutečnosti světla vypadají o 100% lip než na obrázku.jen je ještě namontovat a seřídit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 5. Březen 2010 Sdílet Vloženo 5. Březen 2010 som zvedavý na výsledok. pofoť aj zvnútra kapoty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 Memphiku a co kvalita zpracování? Jsou rozměrově jako origoše, nebo trochu menší stejně jako anděly? Ty drátky vzadu, odstrašující, nevím proč to není řešený jako u andělů či origo. Ale tak s tím by se dalo něco udělat. Jinak vypadá, že svítej slušně. Mít do opravdový DRL, asi by mi to vrtalo hodně v hlavě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fantomas-007 Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 Memphiku a co kvalita zpracování? Jsou rozměrově jako origoše, nebo trochu menší stejně jako anděly? Ty drátky vzadu, odstrašující, nevím proč to není řešený jako u andělů či origo. Ale tak s tím by se dalo něco udělat. Jinak vypadá, že svítej slušně. Mít do opravdový DRL, asi by mi to vrtalo hodně v hlavě Jsou o chlup menší,kvalita by mohla být lepší,ale mají samostatně nastavitelné paraboly pro dálková světla což je výhoda.Jak seřidím a trochu se oteplí tak pošlu fotky ,ale můžu 100% řict že svítí líp jak origo světla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 Cooo? Myslis, ze Junyian alebo aka firma ma svetelny tunel ako Hella? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fantomas-007 Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 Cooo? Myslis, ze Junyian alebo aka firma ma svetelny tunel ako Hella? Hella dělá devily na Fabku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 nie, ale Hella vyvijala povodne (seriove) svetlomety na Fabiu - a to je prvotriedna kvalita Len tak nieco sa nevyrovna vyvojovym moznostiam a vybaveniu v Helle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fantomas-007 Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 Já jsem s devilama spokojený a komu se nelíbí tak ať si je nekupuje no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fantomas-007 Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 Foto na mokre cestě. Foto není moc kvalitní ,byla zima a neměl jsem čas hrát si s foťákem.ve skutečnosti to bylo lepší.Možná ještě doladit ty dálkové a bude to OK Jak se oteplí tak pošlu lepší foto 1. tlumené 2. tlumené + dálkové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 Řekl bych, že srovnatelný s andělama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jancika Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 Moje devily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Memphik Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 jako jooooo jsou pekny ale stejne mi porad na nich neco nesedi kdyz je vidim na te fabii nemuzu si pomoct... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 Kdyby aspon tu linku "LED" udělali podle obrysu světla a natáhly jí až k rohu blatníku kapoty a blinkr by byl jen o kousek víc ke středu auta což by nevadilo ale určitě by to bylo daleko daleko hezčí a ty světla ladily s křivkama auta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 tu sa snazili maximalne kopirovat A4... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PAMA Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 Foto na mokre cestě. Foto není moc kvalitní ,byla zima a neměl jsem čas hrát si s foťákem.ve skutečnosti to bylo lepší.Možná ještě doladit ty dálkové a bude to OK Jak se oteplí tak pošlu lepší foto 1. tlumené 2. tlumené + dálkové Cus Jake zarovky jsou ve svetlech pouzity Na tlumena a na dalkova ? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fantomas-007 Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 (editace) Hoj,jsou tam v obou H1 a teď tam mám v tlumených xenony a svití super a nikdo na mě ještě neblikal ,že by ho oslnil ;)Velka výhoda je ,že se dají samostatně nastavit dálková světla Editováno: 20. Květen 2010, autor: Standis pozor na citování příspěvků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PAMA Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 (editace) Dik moc. Tezce uvazuji. Mas je z Obautodily ? Editováno: 20. Květen 2010, autor: Standis pozor na citování příspěvků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fantomas-007 Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 Jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.