Prosinec 7, 20177 r žádné typické místo úniku není - může to bý kdekoliv - nádobka, spoje hadic, chladič, pumpa, blok, hlava..... Jen se možná dá říct, že 16V na rozdíl od mpi netpí tolik na těsnění pod hlavou.
Prosinec 8, 20177 r AK sa ti stráca voda tak mam typ. Môže to spôsobovať prasknutá táto vec. https://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/036121188b-rurka-kurenia-skoda-14911.html Ja to teraz zrovna riešim, pretože mal som to vymenené a predvčerom na dialnici mi to začalo tiecť oveľa viac. Tak som musel auto zaviesť automechanikovi. Ja som len zistil, že mi to tečie s toho istého miesta keď naštartujem motor. Takže buĎ sa to prasklo znova alebo nejaká hadica je povolená. Upraveno Prosinec 8, 20177 r od marfan
Prosinec 8, 20177 r Nooo, shodou okolnosti dnes jak jsem zahral motor tak jsem citil kapalinu v interieru, takze to nekde tece, kape jestli to dobre chapu? Jezisi, to jsou auta tohle to... To jsem zvedavej jak se tohle bude dohledavat...
Prosinec 8, 20177 r Jasne, hadicek desitky, vsude za motorem, pod motorem a vsude je krasne videt nicmene vyreseno je to "6q0121447ar" bohuzel sterela strana u motora zezadu... neni nikde skladem, takze zastrihnu a pridelam... snad bude ok... asi tak na 10km vytecou 0,3l...
Prosinec 11, 20177 r No dle vseho budu mit praskle sani, hadice pry je ok a spis to v servisu vidi na sani... :-/ dali me zmetek na zalepeni, protoze nemaji cas a jelikoz je auto pracovni tak musim jezdit, nalil jsem to tam dnes tak uvidime zda to zalepi nebo ne...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.