azriel Vloženo 5. Září 2009 Sdílet Vloženo 5. Září 2009 (editace) já je tam chci taky hernajs ale těch 5 tisíc to je dost .. kdyby to ale bylo s budíkama,tak neni o čem a jdu do toho hned Editováno: 5. Září 2009, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satas Vloženo 30. leden 2011 Sdílet Vloženo 30. leden 2011 (editace) Tak,jsem si sehnal maxidot na FRS ten jsem dodělal a pak jsem našel doma ještě budiky F2,jelikož tam je maxik bílý což je super nedalo mi to a elektronicky to mam hotový a vše funguje.ted ještě musim doladit ze dvou desek staré plexi na nové budiky a hotovo.Fotky dodám.Ještě pak zbývá doladit navi na panel přistrojů mam to připravené a jeto komplet. Editováno: 30. leden 2011, autor: Satas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 30. leden 2011 Sdílet Vloženo 30. leden 2011 to už tady bylo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 30. leden 2011 Sdílet Vloženo 30. leden 2011 mě to vůbec neva jsem stím nějaký návod nebo tak něco docela mě to zajímá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 30. leden 2011 Sdílet Vloženo 30. leden 2011 mal alebo ma to profor take dva roky dozadu. doriesil vsetko. takze ak chces skus sa snim poradit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIKI_RS Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 dá se prohodit jen ten display? mě se FRSI budíky líbí víc než dvojkový ale býlej maxík by se mi tam zamlouval víc... + D.DOT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 18. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2011 Na zaklade dumpu z ex Bobikoveho auta to neni problem udelat do Fabie I predfacelift benzinove... Do tech ostatnich asi taky ne.. H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mati.pc Vloženo 12. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2011 (editace) Ahoj, sháním někoho kdo dokáže toto: mít fabii 1 a budíky z fabia 2 jako to má tento člověk: http://auto.bazos.cz/inzerat/11304277/skoda-Fabia-12-RS-look-vybavena.php mám akorát Fabii 1 (1,9 TDi) a chtěl bych maxíka z Fabie 2 Nejlépe praha! :-) Editováno: 12. Srpen 2011, autor: mati.pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
427marian Vloženo 30. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2011 Ahoj ja som si to robil na mojej fabii zapojenie je trosku zmenene. Horsie je to s s mechanickym prisposobenim ale da sa to s kombinaciou starej pristrojovky a novej foto ked budem mat cas poslem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 1. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2012 Já bych rád budíky Roomster/Fabia 2 do své F1 1.4 TDI. Cena 5000 kč je včetně nových budíků? Mě by stačily budíky s PP, maxík nepotřebuji. Snad mi ex Bobík odepíše. Chtěl jsem mu napsat SZ, ale nemůže je přijímat, tak nevím Díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Graphy69 Vloženo 14. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2012 F1 klasika maxík jsem měl taky, ale chtěl jsem bílou, takže jsem do toho šel a zkusil mezitím byly pokusy o vývoj bílého podsvitu z F budíků. Jako vedlejší produkt mi vznikl známý modrý maxidot potřeba budíky Room plasty z F budíků řezat, lepit, laminovat, lakovat nebo flockovat připojit nakodovat - stejne jako F1 a upravit palivoměr a to beze mě nejde tu zaviraci prihradku pod radiem mas, pls, z ceho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 14. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2012 z čeho by byla?? z Fabie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaelo Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 Dobry den, vopred sa ospravedlnujem, ak to tu uz niekde boloZohnal som budiky z F2 maxidot predfacelift a chcem ich prisposobit do F1, podla niektorych temat sa to prisposobuje uplne rovnako ako klasicke budiky mr07 z F1 mam pin budikov, pin starych budikov a chcel by som prisposobit immobilizer, problem je ze ked zadam pin novych budikov tak mi ho nevezme, cize sa k nastaveniam ani nedostanem skusal som uz asi vsetko a nic... ma tu niekto podobne skusenosti alebo vie niekto poradit? (ja som v koncoch) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 Neni tam nahodou nede na konci tecka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaelo Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 prepac ale trosku som nepochopil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 Mňa by len zaujímalo to mechanické prispôsobenie do prístrojovky FI, keď budíky z FII sú tvarovo úplne iné.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaelo Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 uz ich ma vela ludi, robi sa to tak ze plastove puzdro zo starych budikov prisposobis podla novych... vela rezania laminovania a potom to bude nakoniec treba aj zalakovatnajprv ich ale treba prisposobit a az potom taketo veci riesit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaelo Vloženo 13. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2013 Problem vyrieseny, budiky boli zablokovane (3 krat nespravne zadany pin) bohuzial som take uz kupilodblokuju sa tym, ze sa da klucik do prvej polohy a caka sa... cas potrebny na odblokovanie je vypisany v "meas. blocks 08" v kanali 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaelo Vloženo 15. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2013 takto by sa mali opracovat jednotlive puzdra 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaelo Vloženo 15. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2013 Lepidlom obe casti spojit dohromady, pripadne spary je vhodne vyplnit gitom 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaelo Vloženo 15. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2013 Do predneho plexa z F1 treba vyvrtat dierku na packu, je o par milimetrov posunuta oproti starej... taktiez je vhodne vymenit packu v budikoch, v novych je velmi velka, ja som vytiahol packu z budikov F1 a osadil som ju do budikov F2, rozmerovo tam pekne sadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaelo Vloženo 15. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2013 dalej ked je puzdro hotove, este bez osadeneho pedneho plexa, je vhodne vnutro nastriekat nacierno: dokladne prebrusit 600 smirglom, dat zaklad na plast (leptac) a nato fuknut farbua nakoniec dat vsetko dohromady, osadit do auta a maxidotit myslim si ze aj zatu pracu co to da sa to viac oplati ako kupovat maxidot z F1 niekde ako originalny diel za 500€ / 15 000kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 15. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2013 Příteli okřídleného šípu, pro: michaelo - nepatřím k těm, kteří tuní. Nezapadám mezi Ty, kteří dávají věci z dvojek do jedniček. Jsem typ člověka, který zastává originalitu stávajíciho vozu, ale v Tvém případě musím uznat, že to velmi prospělo a líbí se mi to. Osobně se mi také nelíbily budíky na F1 po modernizaci. Velmi pěkná práce, chválím. Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaelo Vloženo 15. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2013 Dakujem a popravde, mne sa pacia faceliftove budiky, ibaze ich nezozeniem... toto bol taky prehmat ako to spravit z dostupnych veci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 31. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2013 Ahoj , opravdu dobrý. Jestli to chápu dobře máš Maxidot z FII nebo ROM před face vpasovanej do čela (plexi) z budíkú FI. Moc pěkný já má tedy starý Maxidot originál pro FI. Kdybych chtěl Maxidot do před face FI musí se ještě upravit epprom kvůli nádrž že. Když už tam mám climatronic z FII, novej maxidot byl prima :-)). Opravdu pěkná práce. Kolik tě to stálo času? A co bylo všechno potřeba? Opravdu tleskám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.