Martinoslav Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Ahoj všici! Sháním notebook, trh s nimi je obrovský a já mám v podstatě jen pár požadavků. Chtěl bych se ale zeptat jestli někdo umíte kouzla s cenami Ptám se, protože vím, že jsou tady lidé, kteří umí ledasco Kdyby mi někdo pomohl i s výběrem, tak budu rád. Dávám přednost AMD procesoru, když ale bude Intel, tak holt bude intel Chci minimálně 4GB RAM Disk alespoň 320 GB Wifi b/g/n Bluetooth display minimálně 17 palců ideální by byla silnější baterie, alespoň osmičlánková aby to vydrželo minimálně 2 hodiny přehrávání filmů přivítal bych i integrovaný "subwoofer" grafika může být integrovaná, ale aby uměla HW dekódování HD videa. kdyby to mělo integrovaný DVB-T tuner, tak bych se nezlobil, ale není to podmínka To je asi vše, vaší pomoc velmi rád uvítám! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 No ono asi hodne zalezi, kolik do toho chces investovat Jinak koukl bych na DELL, maj celkem pekny ceny a servis je taky fajn. Neco jineho nez dell treba z alzy http://www.alza.cz/toshiba-satellite-p300-1ce-d115746.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Moje predstava by byla tak do 20 tisic, plus minus. Idealne bez operacniho systemu. Ta Toshiba ale vypada dobre! DELL jsou vyborny notebooky, v praci mame Precision M90 a ten je opravdu super. Jenze si za to taky nechaj pekelne zaplatit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Tak dell treba : http://www.alza.cz/dell-studio-1737-cerny-black-d105128.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 ja mam HP Pavilion dv7 coz podle toho co pises vsechno ma a zatim maximalni spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Baurak: jj, ten mi padl do oka taky Tenhle vypada hodne dobre. http://www.alza.cz/hp-pavilion-dv7-1280-d108837.htm Ale kdyby se vesel s cenou na tu dvacku, tak by to bylo idealni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Ja jsem minuly tyden koupil tenhle, ale zitra ho jedu vratit, protoze jsem s nim dost nespokojen. http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid...140000000000OWF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 (editace) ja mám takú Toshibu ako ste dávali odkaz, akurát 15" a spokojnosť Editováno: 18. Květen 2009, autor: wrccko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Ja jsem minuly tyden koupil tenhle, ale zitra ho jedu vratit, protoze jsem s nim dost nespokojen. http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid...140000000000OWF Tak to jsi mel rici nez jsi ho jel koupit Martine, dost lidi by ti mozna usetrilo cestu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Martine: pracuju na tom.R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Jednoznacne doporucuji vybrat notebook od firmy HP. Vsechny notebooky HP ktere jsem mel v ruce me nikdy nezklamali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Tak to jsi mel rici nez jsi ho jel koupit Martine, dost lidi by ti mozna usetrilo cestu Tak tak, acer nebrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 On je dobrej, je vykonej, ale ma slabou baterku i presto, ze tam mela byt silna, ma nic moc displej, nema ctecku otisku prstu i kdyz tam podle specifikaci ma byt. Je tam vic veci, ktere mi vadi. Ale ta baterka asi nejvic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 sejvi: to ja zase o HP rict nemuzu 6 notebooku a vsechny sly do kytek me by o HP nepresvedcil uz nikdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Ja asi zvolim to HPcko. Diky Romariooovi to vypada na hodne slibnou cenovku a hlavne ma opravdu vsechno co jsem si pral Jedine, co me stve, ze tam cpou 32bit system, ale tak zase jsou tam 3GB pameti, takze to nebude tolik na obtiz. Tesi me ten subwoofer, sice je malickej, ale kazdy, kdo nekdy slysel hrat notebook bez integrovaneho subwooferu a s nim, tak je to jasna volba Zvuk je v ramci integrovanych repro o tridu jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Ja ti jen preju, aby ti dlouho vydrzel, kdyz ma tolik funkci navic, ktery jsou jen lakadlo pro kupce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Ty multimedialni funkce vyuziju, nekupuju to jen proto, ze se mi to libi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Jo, proto se tech pc dela taky tolik, aby si kazdy vybral ten, ktery se mu nejvic hodi ale pro me slovo notebook znamena proste neco jinyho, a proto se rozchazi i moje nazory... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Baurak: jj, ten mi padl do oka taky Tenhle vypada hodne dobre. http://www.alza.cz/hp-pavilion-dv7-1280-d108837.htm Ale kdyby se vesel s cenou na tu dvacku, tak by to bylo idealni. jj presne tenhle mam baterka vydrzi v pohode pres 2 hodiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Takze Acer vracen, ale jestli muzu doporucit, tak si nikdo nikdy nic nekupujte v Alfacompu!! To, co jsem tam dneska zazil, bylo naprosto neuveritelny. Uz jsem o tom chtel tocit reportaz Cely jsem to jako video nahraval do telefonu, takze to hodim na youtube a postnu sem odkaz abyste videli jak solidni to je firma. Koncim s nimi a ode me uz nikdy neuvidi ani korunu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Jeee skoda, to mohla byt pekna reportaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Osobně bych byl taky pro HP.Mám doma 2,předtím taky 2 a bezproblému a servis tady u nás na Ostravsku super(nikdy jsem ho nepotřeboval ale rady dávali po telefonu parádní). Jinak jsem taky příznivec AMD ale musím říci že od jisté doby jen u stolních PC. U noťasů se mi zdá,že se noťas s AMD více hřeje než s Intelem a větrák tím pádem běží více což bere energii. Jinak za chvíli budu taky měnit noťasy a půjdu zase do HP nebo uvažuji o IBM řady T.Já bohužel potřebuji com port a těch moc není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Martine: já kdybych neřešil prachy tak jdu do Lenova.Zitra mi ten člověk udělá další dvě nabídky a jakmile je dostanu tak Tě budu kontaktovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 lenovo ano,ale pouze řady T a tam je cena trošku jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Cosby: souhlas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.