Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

já vím,je to ještě daleko,ale je už někdo rozhodnutej,že tam na stopro pojede??

já vím,je to ještě daleko,ale je už někdo rozhodnutej,že tam na stopro pojede??

Ja jo.Srpen bejvá lepší než Květen a je tam Tuning cup takže tam bude ještě vice aut a lidí

• Autor
Ja jo.Srpen bejvá lepší než Květen a je tam Tuning cup takže tam bude ještě vice aut a lidí

takže zatím sme dva :smich:

Teďka bylo lidí tak akorát, né moc, né málo :) mě to 100% vyhovovalo.

Jinak na srpen snad pojedu, snad určitě :)

• 3 týdny později...

srpny vzdycky to je lepsi a timto umistuji verejne vyzvu k zavodu v mistnich motokarach to je stejne hned po RZ nejlepsi zabava lol

já nastopéro nejedu

No chtěl bych se tam podívat

• 1 měsíc později...

Já na 100% pojedu. Už se moc těším. Květen mě zklamal, tak doufám, že srpen to vylepší.

• 2 týdny později...

100% jedu už v pátek - jezdíme tam pravidelně už nějaký pátek s bandičkou, gril, masíčko, párty,...

• 2 týdny později...

Jedu taky už v pátek.

Tímto zároveň zvu na pokec do našeho stanu CHIPFORUM.CZ a na čumendu na sprinty, máme new TDI auto (modrý GIV) a v podstatě Mimoň bude premiéra, tak držte palce, ať se něco neposere a v Mimoni čau. ;)

PS: když bude počasí, bude i bazén lol

Ja slyšel něco o tom, že tam je zakázaný grilování nebo tak. Ale nevim.

To Kornout: Mvoleso byl s tim golfem už v Příbrami, a to je hrozný, co to auto dělá lol

tak sem se vrátil z noční...a co sem slyšel v rádiu tak sem se opravdu nestačil divit...z mimoně tam bylo docela dost informací ať sem přepl kamkoliv...ale informace ve znění, že policie vyšetřuje znásilnění dívky, krádeže aut, vykradání aut a jiné DROBNÉ přestupky...opravdu řekli to slovo drobné, což mě udivilo po předchozím obsahu co se doslova vyvalil z repráků...dokonce si řikam, ještě že jsem tam nebyl!!! jinak nevím jak mimoň vypadala, co do srazu, organizace apod...takže nebudu soudit celý sraz ;-)

tak sem se vrátil z noční...a co sem slyšel v rádiu tak sem se opravdu nestačil divit...z mimoně tam bylo docela dost informací ať sem přepl kamkoliv...ale informace ve znění, že policie vyšetřuje znásilnění dívky, krádeže aut, vykradání aut a jiné DROBNÉ přestupky...opravdu řekli to slovo drobné, což mě udivilo po předchozím obsahu co se doslova vyvalil z repráků...dokonce si řikam, ještě že jsem tam nebyl!!! jinak nevím jak mimoň vypadala, co do srazu, organizace apod...takže nebudu soudit celý sraz ;-)

Naprosto pohodove , poradatelka sluzba a policie byla hodne videt a to bylo dobre, zadny excesy oprpti minulejm rocnikum sem tam nevidel..

PS: Jestli veris vsem nafouklejm kachnam v radiu/TV ,ktery cizi nestesti zivi, tak je neco spatne..

MIMONSKE VALKY 15

- Akce dobra, pocasi az na par kapek vyslo, apson nebylo vedro, rekordni ucast naftaku ca47aut..

Skoda ze jsem nestihl registraci, ale stejne bych mel asi spatny cas v Pa. se davalo novy naftovy cerpadlo s pistkem a auto bylo rozhozeny...

Gratulace zlatce-dieselpower, ktera opet zlepsila svuj cas na 12,5s..

i Lupo melo pekny cas 11,55s skoda ze vydrzelo pouhou jednu jizdu..

..prekvapil v mvolesko s peknym casem ..

2199_brouk_2.jpg

2199_brouk_jaster_1.jpg

2199_dp_zlatka_1.jpg

2199_ford_gt_1.jpg

2199_hanz_1.jpg

2199_hostesky_1.jpg

2199_octavia_100_1.jpg

2199_pohary_do_25_1.jpg

2199_pohary_hubalek_1.jpg

2199_R32_1.jpg

Neni tajemstvi ze co to dostal pod zpravu liberecekej kraj tak se zvysil pronajem k nesmyslnejm castkam...

nemáte, prosím, někdo fotky černé dvojkové octavky se zahlazenýma lištama? viděl jsem ju jak jezdí slalom. díky

Seat Leon FR vs. Passat vs. Golf Plus vs. Golf 4 4x4 TDi. , HQ

Audi A5 3.0TDi Quattro vs. BMW 535D Xdrive vs. Touran vs. Toledo , HQ - dieselpower.cz

VW Beetle TDi vs. BMW 1 120D vs. Audi A3 TDi vs. Vento TDi - HQ, dieselpower.cz

• 2 týdny později...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.