Vítězslav Rauch Vloženo 10. Červen 2011 Vloženo 10. Červen 2011 Prosím o radu, dneska jsem namontoval maxíka, immobilizér nakódovaný, klíče spárovaný, celkové kilometry nastavený. Mám ale problém s nakódováním, moje staré kódováni 16141 to nechce uložit. Budíky jsou vyrobené po roce 07, tedy immobilizér je na adrese 25. Není tam náhodou i jiné kódování? Pokud máte někdo tabulku na nové kódování, tak prosím do SZ, nebo na vir@seznam.cz Další věc je, že jsou asi nastavený proměnný servisní intervaly, protože to píše chybu čidla kvality oleje. Poraďte prosím jak to přepnout na pevný 15OOO. Díky všem za pomoc. Jinak maxík je supééééér :-) Citovat
romiksz Vloženo 11. Červen 2011 Vloženo 11. Červen 2011 panove daji se budiky s maxidotem na naftaka překodovat na benzin zmenit i polepy a tak Citovat
Royce Vloženo 12. Červenec 2011 Vloženo 12. Červenec 2011 jedině nějak flashnout eeprom.. těžko říct :-) Citovat
telkom Vloženo 13. Září 2011 Vloženo 13. Září 2011 Nechci zakládat nové vlákno. Po výměně budíků,nejde tachometr. Staré budíky braly impulz z abs a nové reagují pouze na vstup tacho na pinu 6. Má někdo radu,jak to změnit? Případně mám DUMP z obojích budíků. Díky. Citovat
chiquillo Vloženo 20. Září 2011 Vloženo 20. Září 2011 (editace) Zdravim, chtěl bych se zeptat zda pujdou vyměnit obyč budíky za maxidot. Mám Fabia 1.4 MPi classic r.2001. Co všechno by bylo potřeba pro věmenu (postup) je mi jasny koupit budiky tyhle by stačily? Můj odkaz. Jsou k tomu potřeba dokoupit i nějaký kabely? Děkuji Editováno: 20. Září 2011, autor: chiquillo Citovat
imroo Vloženo 28. Říjen 2011 Vloženo 28. Říjen 2011 zdarec chlapici! nema este niekto doma nahodou nejaky maxik??? Fabia 1.4mpi 2001 Citovat
Vítězslav Rauch Vloženo 28. Říjen 2011 Vloženo 28. Říjen 2011 A co si třeba pročíst bazar? Tady... Citovat
imroo Vloženo 28. Říjen 2011 Vloženo 28. Říjen 2011 diky moc!!pozeral som ale asi prehliadol sorrka Citovat
Royce Vloženo 18. Listopad 2011 Vloženo 18. Listopad 2011 Čaute, mám problém u maxíku nakódovat kontrolu prasklých vláken žárovek. Relé v autě 100% mám. Aktuálně mám nakódováno 22. Kóduju podle následující tabulky: žádná výbava - 00 kontrolka stavu brzdového obložení - 01 kontrolka bezpečnostních pásů - 02 kontrolka hladiny v nádržce ostřikovačů - 04 kontrolka prasklých vláken žárovek - 08 kontrolka otevření dvěří - 16 Když ale vložím 30, hodnota se neuloží a zůstane tam 22. Tušíte co s tím? Citovat
marfan Vloženo 27. Listopad 2011 Vloženo 27. Listopad 2011 Zdravím všetkých chcem sa opýtať či niekto nevie či sa dá do MAXIDOTu na fabii II combi pridať nejaké ďalšie funkcie ako napr. aktualna rýchlost, teplota motora, teplota oleja videl som to na vw golfe či nahodou sa to nedá dať aj na fabiu Citovat
MiSiaak007 Vloženo 8. Prosinec 2011 Vloženo 8. Prosinec 2011 Cauko, zhanam budiky s maxidotom na fabiu 1 bendzin. Chcel som napisat uzivatelovi jakub.facelift ale neda sa mu psoalt sukromna sprava. Pisal som mu mail ale zatial nic. Nema aj niekto iny nahodou na predaj ? Viem ze mal by som to pisat inde, tam som to pisal ale nikto neodpvoeda a tie budiky fakt chcem Citovat
MiSiaak007 Vloženo 8. Prosinec 2011 Vloženo 8. Prosinec 2011 Dobry den, mozno som zohnal budiky s maxidotom od jedneho pana ktory ich mal na sklade ale nevedel mi povedat ci maju maxidot alebo nie. Budiky vyzerali presne takto, ako tieto na obrazku. Otazka znie, ci su aj takto vyzerajuce budiky ale BEZ maxidotu. Chcem sa vyvarovat tomu, ze ich kupim a pridu mi obycajne budiky bez maxidotu. Dalsia otaza je ci si pomozem aj bez pinu. Pan ma len kluc, ale pin na nom nieje. Za odpvoede dakujem. Citovat
imroo Vloženo 8. Prosinec 2011 Vloženo 8. Prosinec 2011 (editace) budiky s maxidotom a bez vyzeraju rovnako na pohlad nic nespoznaz vzadu je na nich cislo podla neho to zistis tak nech ti ho posle.pin vycitas programom napr. VAGtacho. pozeram ze si z Presova tak ked ich zozenies a si ochotny obetovat tych par km ku Svidniku tak ti s nimi pomozem Editováno: 8. Prosinec 2011, autor: imroo Citovat
Fajfy Vloženo 25. Prosinec 2011 Vloženo 25. Prosinec 2011 Nezbyly někomu po montáži maxidota obyčejné budíky s klasickým PP na benzínovou Fabii I ? Děkuji. Citovat
Jojo sdi Vloženo 4. Únor 2012 Vloženo 4. Únor 2012 (editace) Zdravím páni,nechcem zakladať novú tému,tak píšem sem. Menil som budíky na Fábii 1.4 MPI (6/2002) s PP za budíky z roku 9/2006...nebol žiaden problém ich spojazdniť,len neviem nakodovať výbavu. Ako kontrolku bezpečnostných pásov,hladinu vody v ostrekovači...Ked zadám kodovanie z pôvodnej prístrojovky,tak ho nezoberie a vráti povodný... Robím niekde chybu,alebo na to treba už HEX CAN kábel? Za akú kolvek odpoved budem vdačný a ak to tu niekde je riešené,tak sa omlúvam,nevšimol som si.... Editováno: 8. Únor 2012, autor: Jojo sdi Citovat
Milhausek Vloženo 10. Únor 2012 Vloženo 10. Únor 2012 poslední číslo nechej z nových budíků, zbytek dej ze starých.. jde ti tachometr? Citovat
Jojo sdi Vloženo 10. Únor 2012 Vloženo 10. Únor 2012 Všetko mi ide...Potrebujem len dokodovať pásy a hladinu vody v ostrekovači...Teraz tam mám 00102 a potrebujem tam dať 06102 No nezoberie to a vždy vráti len to 00102 Citovat
Jojo sdi Vloženo 10. Únor 2012 Vloženo 10. Únor 2012 (editace) Skúšal som všetky možnosti...jednoducho to nezoberie...Ani cez KKL a ani najnovší HEX....Prepíšem kodovanie a vráti naspäť povodné...Na starích budíkoch nebol problém to prekódovať....Alebo robím niekde chybu v postupe? Editováno: 10. Únor 2012, autor: Jojo sdi Citovat
Pepa007 Vloženo 11. Únor 2012 Vloženo 11. Únor 2012 Řekl bych , že Milhausek ti to píše správně. Citovat
Jojo sdi Vloženo 12. Únor 2012 Vloženo 12. Únor 2012 No ale ja mám kódovanie 00102 a podla tej tabulky by som musel mať 16102 A myslím že budíky po facelifte (aké mám ja) majú iné kódovania... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.