Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Mám budíky 5J0920810c ? Stále mi tam bliká kontrolka imo rychle po tom když jsem dal 25 imo - login - 01 - 1 testovat - ulozit a od te doby to blika ...a nic s tím nejde mám Fabia 2002

Vloženo

Koukni zda nejsou bloknuté(teď nwm kde jeslti měřené hodnoty nebo tam někde),pokud ano nechat zaplý klíček(počet minut kolik to píše) a potom znovu PIN.

PS:Měl jsem stejný problém,naštěstí mi pomohl Honza tady z fora.

Vloženo (editace)

Prý budiky mají jiný imo než kličky generaci 810 prý nebudou 800 ano já už fakt nevím ?

Pro admin : nevěděl jsem že taptalk to umi

Editováno: , autor: jtfcobra
Vloženo

jtfcobra - nauč se konečně editovat svoje příspěvky! Přijde ti normální dávat jeden za druhým po minutách? Mně tedy ne. Zbytečně to prodlužuje témata. A není to poprvé.

• o 4 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo (editace)

Nezbyly někomu "obyčejné" budíky s PP na 1.2HTP 2007? (číslo budíků: 6Y0920883M) Kdyby ano, určitě bychom se dohodli :-).

Editováno: , autor: setti
  • o 8 měsíců později...
Vloženo

Dobry den,trochu to ozivim...., nadchla me myslenka, dat si do fabie maxidot. Mam F1 1.9Tdi (74kw) r.v. 2004 s PP. Nemel by nekdo cislo budiku,ktere tam muzu dat? A pokud to chapu dobre,kdyz mam PP, tak jen prehodim budiky,nakoduji a vse bude fungovat? Diky za odpoved, Honza.

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Zdravím,

Prozradí mi prosím někdo, jaké budíky s Maxidotem koupit do Fabia 1 1.4 16V 55kW r.v.2003 motor BBY s PP?

Chtěl bych Maxidot ale nevím jaké budíky koupit aby to fungovalo.

Všem děkuji za pomoc.

• o 3 týdny později...
Vloženo

Tak jsem tady zas. Sehnal jsem budiky s maxikem z Fabie RS facelift. A chtel bych poprosit,nenasel by se nekdo z okoli Ostravy na prehrani softu kvuli palivomeru a nakodovani budiku?

Vloženo

Na tohle Ti doporučím člověka,co tady na fóru vystupuje pod nickem Dusanbe82 :) Řešil jsem s ním taky přehrání softu :) Akorát jsem mu posílal budíky poštou (jsem taky od Ostravy a on je z Chomutova)

Napiš mu a uvidíš :)

PS: Pokud budeš posílat budíky tak je vlož do trochu větší krabice a vystel je papírem!Ideálně obmotat i do bublinkované fólie,víme jak to chodí u naší ČP :D 

• o 4 měsíce později...
Vloženo

Ahoj kluci,mam prosbu o velkou pomoc. Ma nekdo maxidot s cislem 6y0920841s a byl by ochoten vycist ze svych budiku obsach a poslat mi jej meilem?

Byl jsem u cosbyho na prizpusobeni sveho maxiku,ale asi mam poskozeny obsah budiku. Diky Honza.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...