Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

potreboval by som poradit ohladom chyby netesniaceho sacieho systemu, zevraj mam skontrolovat tesnost sacieho systemu, lenze neviem ako nato a kde to hladat v aute aby som to vyriesil pokial sa da bez servisu, dakujem

Vloženo (editace)
a kde to sacie potrubie najdem?mysli sa tym privod vzduchu do motora? je nejaky obrazok aby som to vizualne aj nasiel?

To snad nemusiš hledat,najdi filtr vzduchu.

Editováno: , autor: Jaroě
Vloženo

zistil som to tak ze som auto napojil na vag a vypisalo mi chybu 17549 - zistenie zatazenia - netesniaci saci system, zevraj to ma za nasledok stratu vykonu auta a snazim sa tu chybu odstranit

Vloženo

mel jsem tu samou chybu,ale zadny problemy jsem s tim nemel ztrata vykonu atd nic jsem nezpozoroval vse bylo ok akorat tam ta chyba naskocila hned po vymazani zase,tak sem vymenil tesneni pod sani,jen pro klid a od ty doby sem to na vagu nemel :) co by to jinak zpusobovalo????a ty mas nejaky problem,vetsi spotreba nebo tak nejak

Vloženo

problemy nemam, chybu zajtra vymazat vyskusam a keby sa to znovu objavilo tak by som vyskusal vymenit tesnenie pod sanim. da sa to aj priklad poviem pred cinziakom alebo stym musim ist do servisu?

Vloženo

to udelas sam,vymontujes par sroubu -matek a je to venku,opatrne to sani odtahni,jen trochu at vyndas stary tesneni jednou rukou si to drz a druhou nandej tesneni a pozooor motor musi bejt uplne studenej!!!!!!!!!! pak pisni

Vloženo (editace)
nejaka ilustracia by sa nenasla len pre lahsiu predstavu, dakujem

no moc toho v prirucke nie je, ale pravdepodobne treba skontrolovat tesnenie sacieho potrubia,

priestor medzi sacim potrubim a snimacom mnozstva nasavaneho vzduchu, podtlakove hadice a pripoje.

post-27-1243251267_thumb.jpg

Editováno: , autor: colins
Vloženo

Zkus se zeptat v serv.Škoda jestli na to není nějaký aktualizační program ŘJ motoru.K této závadě nějaká aktualizace byla ale nevím jestli i na tvůj typ motoru.To ti ale v servisu hned řeknou.Jestli na to aktualizace je ,tak se zapisování závady asi jinak nezbavíš.

Vloženo

este nie, bohuzial mi to casovo nevyslo ist do servisu ale na druhy tyzden sa chystam a dam vediet, kebyze mam obrazkovy navod tak by som sa aj do toho pustil ale takto sa neodvazim

Vloženo
este nie, bohuzial mi to casovo nevyslo ist do servisu ale na druhy tyzden sa chystam a dam vediet, kebyze mam obrazkovy navod tak by som sa aj do toho pustil ale takto sa neodvazim

ahoj tak tenhle problem mam i ja jen to jde videt na vykonu a spotrebe dotoho mam jeste dalsi zavadu a to prilis bohata smes nevite co by to mohlo bejt?

Vloženo
ahoj tak tenhle problem mam i ja jen to jde videt na vykonu a spotrebe dotoho mam jeste dalsi zavadu a to prilis bohata smes nevite co by to mohlo bejt?

vymen PALIVOVY FILTR,mel jsem tu samou chybu a je klid,pak pisni jestli to pomohlo :palec2:

Vloženo
taky mam 44kw,jeste zkus vymenit svicky a vzduch filtr nebo uz si to taky menil???ale kvalitni svicky na tento typ motoru

měnil jsem vzduch filtr a svicky udelam zytra ale mam tam nove sotva 10000km najete original pise to furt 2 chiby nesmislna hodnoita a prilis bohata smes a jde to znat na vykonu kdyz je to studeny tak to cuka spis trha a kdyz se to zahreje tak nekdy to jede jako blaze ze to sotva lechtam a ma to 160KM /hod.i ta akcelerace je dobra a nekdy musim dat pul plinu abych to tam mel tech 160 a ted se mi zacalo delat ze kdyz drzi m ve stejny poloze plin delsi dobu tak se mi to zadusi neco jako ze kdyz by chcipl motor ale po chvilce se to zase chitne kazdej mi radi ad si pockam az se to rozbyje ad to resim ale me se re spotreba a vykon ted to zere okolo 8 lit. a kdyz jsem to koupil tak 4.5 max 5 pri 120km/hod.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...