Přejít na obsah

netesniaci saci system


bibso

Doporučené příspěvky

Dostať taký sprej ktorým ked striekaš na sacie potrubie tak v mieste netesnosti sa nasaje a motor zareaguje.Ale kde ho kúpiť neviem ešte som to nikde nevidel skús u WURTH.Niekde som čítal,že sa to dá aj s WDčkom.

Tu som niečo našiel: http://www.liqui-moly.sk/detail/vyhladavac...i-v-sani-motora

Editováno: , autor: vikino1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mel jsem tu samou chybu,ale zadny problemy jsem s tim nemel ztrata vykonu atd nic jsem nezpozoroval vse bylo ok akorat tam ta chyba naskocila hned po vymazani zase,tak sem vymenil tesneni pod sani,jen pro klid a od ty doby sem to na vagu nemel :) co by to jinak zpusobovalo????a ty mas nejaky problem,vetsi spotreba nebo tak nejak

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nejaka ilustracia by sa nenasla len pre lahsiu predstavu, dakujem

no moc toho v prirucke nie je, ale pravdepodobne treba skontrolovat tesnenie sacieho potrubia,

priestor medzi sacim potrubim a snimacom mnozstva nasavaneho vzduchu, podtlakove hadice a pripoje.

post-27-1243251267_thumb.jpg

Editováno: , autor: colins
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkus se zeptat v serv.Škoda jestli na to není nějaký aktualizační program ŘJ motoru.K této závadě nějaká aktualizace byla ale nevím jestli i na tvůj typ motoru.To ti ale v servisu hned řeknou.Jestli na to aktualizace je ,tak se zapisování závady asi jinak nezbavíš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

este nie, bohuzial mi to casovo nevyslo ist do servisu ale na druhy tyzden sa chystam a dam vediet, kebyze mam obrazkovy navod tak by som sa aj do toho pustil ale takto sa neodvazim

ahoj tak tenhle problem mam i ja jen to jde videt na vykonu a spotrebe dotoho mam jeste dalsi zavadu a to prilis bohata smes nevite co by to mohlo bejt?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

taky mam 44kw,jeste zkus vymenit svicky a vzduch filtr nebo uz si to taky menil???ale kvalitni svicky na tento typ motoru

měnil jsem vzduch filtr a svicky udelam zytra ale mam tam nove sotva 10000km najete original pise to furt 2 chiby nesmislna hodnoita a prilis bohata smes a jde to znat na vykonu kdyz je to studeny tak to cuka spis trha a kdyz se to zahreje tak nekdy to jede jako blaze ze to sotva lechtam a ma to 160KM /hod.i ta akcelerace je dobra a nekdy musim dat pul plinu abych to tam mel tech 160 a ted se mi zacalo delat ze kdyz drzi m ve stejny poloze plin delsi dobu tak se mi to zadusi neco jako ze kdyz by chcipl motor ale po chvilce se to zase chitne kazdej mi radi ad si pockam az se to rozbyje ad to resim ale me se re spotreba a vykon ted to zere okolo 8 lit. a kdyz jsem to koupil tak 4.5 max 5 pri 120km/hod.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...