pentadius Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 (editace) Kluci, tak teď jsem z toho blázen Co je tedy lepší: 1) předělat zrcátko z Kokty 2) koupit si pravé z anglické Fabie ... 2a) ... - " - panoramatické ? 2b) ... - " - asferické ? Díkec Editováno: 10. Září 2007, autor: pentadius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhouse Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Zdarec chlapaci! Potřeboval bych poradit. Už několikrát mě předjela fabie a měla pravé vnější zrcatko velke a ne to malý uplně skoro na nic. Nevíte někdo kde se to zrcátko da sehnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 v Bazare na fore alebo priamo v predajni škodovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Anglické verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Anglické verze přešně tak mam ho též Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanl Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Anglické verze přešně tak mam ho též A co tak pouzit zrkadlo z O1. To sa existuje seriove v non anglickej verzii. Staci sa poziet len po uliciach kolko O1 je vybavenych velkym zrkadlom. Ivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Anglické verze přešně tak mam ho též A co tak pouzit zrkadlo z O1. To sa existuje seriove v non anglickej verzii. Staci sa poziet len po uliciach kolko O1 je vybavenych velkym zrkadlom. Ivo to tam nepasuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanl Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 (editace) Anglické verze přešně tak mam ho též A co tak pouzit zrkadlo z O1. To sa existuje seriove v non anglickej verzii. Staci sa poziet len po uliciach kolko O1 je vybavenych velkym zrkadlom. Ivo to tam nepasuje Viem, ze je iny konektor na elektriku. Ked som sa pozeral na firemne O1 tvarovo by to malo sediet. V com su rozdiely? Editováno: 2. Říjen 2007, autor: ivanl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kublajchán Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Taky sem se rozhodl to konečně řešit, ale napadá mě otázka jestli náhodou nemá to zrcátko z UK verze jiný odklony? resp. asi má, dá se potom nastvit na stejný úhly jako to malý ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beda Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 tak z toho mam taky strach, proto se mi do toho nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Taky sem se rozhodl to konečně řešit, ale napadá mě otázka jestli náhodou nemá to zrcátko z UK verze jiný odklony? resp. asi má, dá se potom nastvit na stejný úhly jako to malý ??? tak z toho mam taky strach, proto se mi do toho nechce Mám na hráškovi taky velký pravý zrc. anglickou verzi a úplně v pohodě. Jezdí mi sní i mamka,která mří 165cm a v pohodě. Měla možnost srounat s klasickým. Jen neviděla přední dveře,ale do víčka nádrže viděla vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanl Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 (editace) Mám na hráškovi taky velký pravý zrc. anglickou verzi a úplně v pohodě. Jezdí mi sní i mamka,která mří 165cm a v pohodě. Měla možnost srounat s klasickým. Jen neviděla přední dveře,ale do víčka nádrže viděla vše. Jedna otazka: Vymenil ste zrkadlo aj s tym ciernych "drzakom" (ospravedlnujem sa za vyraz) vid obrazok, alebo ste ten celok rozdelili a nasadili na povodny "drzak". Editováno: 3. Říjen 2007, autor: ivanl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Mám na hráškovi taky velký pravý zrc. anglickou verzi a úplně v pohodě. Jezdí mi sní i mamka,která mří 165cm a v pohodě. Měla možnost srounat s klasickým. Jen neviděla přední dveře,ale do víčka nádrže viděla vše. Potvrzuji, nejsem sice Luďova mamka, ale je s něj dobře vidět ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 mení sa komplet celé aj s držiakom na dverách ktorý je dosť mordovo odstránitelný takže to za to nestojí. OI má iný práve ten držiak. Kúpiť sa dá v škodovke, v bazáris som to dávno nevidel. ja ho mám asi rok, som nadmieru spokojný, mám ho vytočené úplne naokraj a vidím aj auto a osoba vysoká cca 160 si tiež nesťažovala. mna stálo elektrické cca 2000SK bez laku. Mám na hráškovi taky velký pravý zrc. anglickou verzi a úplně v pohodě. Jezdí mi sní i mamka,která mří 165cm a v pohodě. Měla možnost srounat s klasickým. Jen neviděla přední dveře,ale do víčka nádrže viděla vše. Jedna otazka: Vymenil ste zrkadlo aj s tym ciernych "drzakom" (ospravedlnujem sa za vyraz) vid obrazok, alebo ste ten celok rozdelili a nasadili na povodny "drzak". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Zdarec chlapaci!Potřeboval bych poradit. Už několikrát mě předjela fabie a měla pravé vnější zrcatko velke a ne to malý uplně skoro na nic. Nevíte někdo kde se to zrcátko da sehnat? V Praze se da sehnat na vrakovišti do 1000 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 Mám na hráškovi taky velký pravý zrc. anglickou verzi a úplně v pohodě. Jezdí mi sní i mamka,která mří 165cm a v pohodě. Měla možnost srounat s klasickým. Jen neviděla přední dveře,ale do víčka nádrže viděla vše. Jedna otazka: Vymenil ste zrkadlo aj s tym ciernych "drzakom" (ospravedlnujem sa za vyraz) vid obrazok, alebo ste ten celok rozdelili a nasadili na povodny "drzak". Dělali to ve Škodovce a měnili ho celí i stím černým držákem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 Potvrzuji, nejsem sice Luďova mamka, ale je s něj dobře vidět ... Ještě že tak. Mít TĚ za mamku................... No nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomass Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 (editace) Kupoval som v skodovke do 2000sk,verzia na lak stoji nejakych 2500sk Mam classic takze neriesim Editováno: 5. Říjen 2007, autor: tomass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanl Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 (editace) Ake su objednavacie cisla pre anglicku verziu velkeho zrkadla? * plna elektrika = * elektrika= * manual = D Ivo Editováno: 11. Říjen 2007, autor: ivanl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Zdarec chlapaci!Potřeboval bych poradit. Už několikrát mě předjela fabie a měla pravé vnější zrcatko velke a ne to malý uplně skoro na nic. Nevíte někdo kde se to zrcátko da sehnat? V Praze se da sehnat na vrakovišti do 1000 kč To by mě zajímalo kde... asi máš na mysli ze starý kokty, ale to tam nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Zdarec chlapaci!Potřeboval bych poradit. Už několikrát mě předjela fabie a měla pravé vnější zrcatko velke a ne to malý uplně skoro na nic. Nevíte někdo kde se to zrcátko da sehnat? V Praze se da sehnat na vrakovišti do 1000 kč To by mě zajímalo kde... asi máš na mysli ze starý kokty, ale to tam nejde... že by vrakoviště ve Vršovicích? Známý to prodejce nových originálních dílů Škoda za cenu šrotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 (editace) Proc si myslite ze z O1 tam nejde ?? staci vymenit jen tu cast ,ktera tam je pres pruzinu (otocny cep),a vyrobit vlozku na tento cep(fabie ma mensi cep)a prepichnout konektor neb neproleze cepem.Kdyz tak Vam to zitra vyfotim,jinak zrcatko na O1 se da sehnat nove kolem 1500.(elektricke vyhrivane). Editováno: 11. Říjen 2007, autor: honzik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 Proc si myslite ze z O1 tam nejde ?? staci vymenit jen tu cast ,ktera tam je pres pruzinu (otocny cep),a vyrobit vlozku na tento cep(fabie ma mensi cep)a prepichnout konektor neb neproleze cepem.Kdyz tak Vam to zitra vyfotim,jinak zrcatko na O1 se da sehnat nove kolem 1500.(elektricke vyhrivane). to máš Honzo pravdu, ovšem dotyčný, co to sem za těch 1000,- psal, tohle už nezmínil... vlevo OI, vpravo FI a číslo dílu (velký pravý pro FI, bez laku v elektrice s vyhříváním a mrtvým úhlem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kindlik Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 http://auto-moto.veletrh.com/koupit/fab-p-...inal-elit-crash tady se dá kdyžtak koupit za 1400 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 (editace) Potvrzuji, nejsem sice Luďova mamka, ale je s něj dobře vidět ... Ještě že tak. Mít TĚ za mamku................... No nevim. Bych byl na Vás hodnej, neboj Jen s tím vařením by byl trochu problém Editováno: 14. Říjen 2007, autor: pentadius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.