lukino200 Vloženo 19. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2018 Ještě jsem se chtěl optat.. Když stisknu i při vypnutém motoru spojkový pedál a slyším jak jakoby vrže.. Co to může být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 19. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2018 (editace) Ze mas horsie vysledky na fotke "po"... Ked chces nieco co funguje tak kup toto: https://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/g001790m3-viacucelove-aditivum-1-6-tdi-skoda-29148.html Stoji to 17eur, daj to cele do prazdnej nadrze, natankuj doplna, vyjazdi a uvidis rozdiel na vstrekoch... Na spravani auta ale nic Editováno: 19. Červenec 2018, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 20. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2018 Objednáno.... Do jakého roku má 1.6 tdi ony problémové vstřiky Siemens? Jinak to už řešit nijak nebudu.. Auto jede hezky a i pěkně startuje... Zatím spokojenost.. Mám rok 10/2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 20. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2018 Tusim, ze CAYC motor mala aj trojkova Octavia... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 20. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2018 NN v trojce už byl jen bosch... Problémové... no jak se to veme. Oni sice po určité době trpí na odchylky ale co tak vidím v diskuzi, k absolutní poruše dochází u 1.6 s boschem častěji. Problém siemensů byl hlavně v tom že dlouho nebyl na trhu žádná možnost repasu a nový stál 14 tisíc. Jinak aditivem už hůř dávkující vstřiky nespravíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 3. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2018 (editace) Ahoj. Řešim problemy se startem. Stává se nám to jen občas třeba jednou za týden, auto je denně v provozu. Baterie je nová, žhavici svičky nové a relé žhavení také. Dnes sem na to šel mrknout a zrovna to nechtělo startovat. Přikládám z tohoto startu video s hodnotama vstřiků kdy je motor úplně studený. Na fotce jsou už hodnoty vstřiků s ohřátým motorem. Vždy to dělá pouze za studena nikdy na ohřátém motoru. Při výměně žhaviček se mi ale stalo že po výměně motor naskočil až na potřetí. Žadna elektronika nebyla ale odpojená. Pouze výměna žhaviček. Dál už nevím co s tím. Také sem zkusil vyměnit pojistku F27 v eboxu. Diagnostika hlasí pouze chybu viz. foto. VID_20181103_171701.mp4 Editováno: 3. Listopad 2018, autor: lukino200 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 3. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2018 Příčinu neznám ale mě po výměně žhaviček auto nechtělo naskočit vůbec, točilo to asi 10 vteřin a nic, chytlo asi napotřetí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 3. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2018 Přesně to samé se mi stalo...tak to je asi běžná věc při výměně žhaviček... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 5. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2018 Ahoj, mam 1.6 tdi 77kw cayc. Mám problémy se studeným startem. Stane se mi to spíš jen po předchozí krátké jízdě kdy se motor pořádně neohřál. Mám nové zhavici svicky, novou baterii a řidici jednotku zhaveni. Mám tam palivovej filtr Mann. Nevím zda to může být tím. Filtr má teď cca 12 000 km. Diagnostika vůbec nic nehlásí. Zde jsem nasdilel start za studena když se tomu zrovna nechtělo: https://youtu.be/MTYJJ2iKRLQ A zde na fotce hodnoty vstřiků když byl motor ohřátý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paranmax Vloženo 8. Ledna Sdílet Vloženo 8. Ledna Ahoj, mám problém, že vyskakuje hadička na prepadu na trysce. Jaké je nejvhodnější řešení. Stačí, když se ten drátek víc ohne, nebo je potřeba tu hadici s tím kolenem úplně vyměnit? Měnila se tryska a cca 100km v pohodě a dnes ráno to teklo tak 10km jízdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.