Přejít na obsah

Fabie na 18ckach


Chudej student

Doporučené příspěvky

Tak stim naprosto souhlasim, velkejma kolama fabie jednoznacne trpi to asi neni o cem debatit. Preci jen pokud nahodite 175/60-14 tak to je jiny kaficko nez 205/40-17 nebo hur 215/35-18. Zajimalo by me jestli nekdo ma tyhle kola dlouhodobe na aute a jestli pozoroval nakou zavadu, krom zniceni seriovejch tlumicu na kterejch je jen pruzina.

Jako teoreticky trpej i poloosy a podobny soucasti. Ted me to nekdo razne pripomel na TF. Treba zrovna u Slabsich motoru respektive vsech benzinu krom TDi, kde ty poloosy budou silnejsi kuli kroutaku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty brdo, ja ti nevim chlape.... Chtelo by to videt nazivo. Vypada to dobre, to bez debat, ale abych pravdu rekl, tak jsem cekal vetsi bombu. Treba jak je tady ta mala fotka te cerne fabie, tak tam se mi ta kola libila vic. Ale nazivo to bude urcite lepsi! A hlavne bych na ty kola dal asi jiny stredy...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ja to mam obracene na ty cerny se me zdali moc velky, jediny co me vylozene na nich vadi ze sou tak tmavy, kdyby meli klasickej lesk alu stribrnej nebo takovej ten sedivej lesk asi by to vypadalo jinac.

Ale podle me to vypada lip jak na ty cerny nejsou tak obrovsky, ale vypadaj takovy mali na druhou stranu ale to je prave hodne paprskama, ted bych to poradne posadil dolu a ty kola vyniknou, nicmene s posazenim dolu muze bejt problem, nekdo nechce tvrdej podvozek nebo si to nemuze dovolit kuli ruznejm vjezdum do garaze.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to já kdybych mohl, tak dám na Fabii nějaké 12" a pořádné balóny jako mají transportéry, nebo náklaďáky, protože ty naše silnice, to je tragédie !!

To se docela divím, že se ty podvozky nerozpadou úplně !!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...