laky Vloženo 31. Březen 2006 Sdílet Vloženo 31. Březen 2006 Tak stim naprosto souhlasim, velkejma kolama fabie jednoznacne trpi to asi neni o cem debatit. Preci jen pokud nahodite 175/60-14 tak to je jiny kaficko nez 205/40-17 nebo hur 215/35-18. Zajimalo by me jestli nekdo ma tyhle kola dlouhodobe na aute a jestli pozoroval nakou zavadu, krom zniceni seriovejch tlumicu na kterejch je jen pruzina. Jako teoreticky trpej i poloosy a podobny soucasti. Ted me to nekdo razne pripomel na TF. Treba zrovna u Slabsich motoru respektive vsech benzinu krom TDi, kde ty poloosy budou silnejsi kuli kroutaku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 31. Březen 2006 Sdílet Vloženo 31. Březen 2006 martine,jasně,pokud to obuje někdo,kdo 90% jezdí dálnice tak OK,Nic proti,ale pokud to obuje někdo kdo 90% jezdí okresky tk ho tedy upřímě lituji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 31. Březen 2006 Sdílet Vloženo 31. Březen 2006 cosby: To vis, ze jo My, Ustecaci, vime jak vypadaj silnice. Potvrdi to kazdy, kdo nekdy pres ustecko projizdel. A rozpadlo se mi snad auto?? Klidne me muzes uprimne litovat, je mi to fuk a podvozek je ve vybornem stavu at mi veris nebo neveris. Zase to prosimte neprehanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chudej student Vloženo 1. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 Tak tady jsou ty fotky..ted jeste nasetrit na podvozek a budu spokojeny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 1. Duben 2006 Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 Jsou fakt pěkný, pěkný autíčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 1. Duben 2006 Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 Ty brdo, ja ti nevim chlape.... Chtelo by to videt nazivo. Vypada to dobre, to bez debat, ale abych pravdu rekl, tak jsem cekal vetsi bombu. Treba jak je tady ta mala fotka te cerne fabie, tak tam se mi ta kola libila vic. Ale nazivo to bude urcite lepsi! A hlavne bych na ty kola dal asi jiny stredy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky Vloženo 1. Duben 2006 Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 Tak ja to mam obracene na ty cerny se me zdali moc velky, jediny co me vylozene na nich vadi ze sou tak tmavy, kdyby meli klasickej lesk alu stribrnej nebo takovej ten sedivej lesk asi by to vypadalo jinac. Ale podle me to vypada lip jak na ty cerny nejsou tak obrovsky, ale vypadaj takovy mali na druhou stranu ale to je prave hodne paprskama, ted bych to poradne posadil dolu a ty kola vyniknou, nicmene s posazenim dolu muze bejt problem, nekdo nechce tvrdej podvozek nebo si to nemuze dovolit kuli ruznejm vjezdum do garaze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 1. Duben 2006 Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 To me se zase ten tmavsi lak libi a maly mi teda rozhodne neprijdou Ale to je mozna tim, ze na svoji mam na leto 15ky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky Vloženo 1. Duben 2006 Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 Martinoslav: jasny, ja sem to spis myslel, ze vypadaj opticky mensi nez jsou, coz je samo jasny u me treba vypadaj jak 16" vynikde to jedine, kdyz je to u zeme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chudej student Vloženo 1. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 No na te cerne jsou 18cky a je kopla na zem..tym se kolo jeste opticky zvetsi...ja mam jen sedumnacky..ale jsem spokojen pri tech Km co najezdim bych si na 18ckach a 35 gume uzil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 1. Duben 2006 Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 No na te cerne jsou 18cky a je kopla na zem..tym se kolo jeste opticky zvetsi...ja mam jen sedumnacky..ale jsem spokojen pri tech Km co najezdim bych si na 18ckach a 35 gume uzil... Mas to super,vazne pekne .No 1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlumpf Vloženo 1. Duben 2006 Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 kraaaaaaaaaaaaaasnyyyyyyyyyy...akorat jeste ten podvozek a bude to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zába Vloženo 1. Duben 2006 Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 Parada, me se to libi i bez toho podvozku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 1. Duben 2006 Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 Fakt pekny auticko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chudej student Vloženo 1. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 Jeste jich par pridam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chudej student Vloženo 1. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 A diky moc za pochvalu...moc me to tesi... DIKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro84 Vloženo 1. Duben 2006 Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 Paráda, i když jsem zatíženej na 5paprsky musím složit poklonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iceman Vloženo 1. Duben 2006 Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 Moc hezky, jen pozor na obrubniky pri parkovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Duben 2006 Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 je to každého názor,nikomu neberu,ale mi se ty repliky nelíbí.Už je má kde kdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chudej student Vloženo 1. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 Jj,je jich opravdu dost..myslim si ze je to dano cenou..proste za malo penez relativne dost exkluzivity...bohuzel je to pak spojeno s tim ze cim mensi cena na ukor krasy,tim vetsi pravdepodobnost ze je bude mit vice lidi..a tak to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 1. Duben 2006 Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 Jak se tak na ty fotky cele odpolednou koukam, tak se mi ty kola zacinaj dost zamlouvat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavko Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 Moc hezký kolečka, přesně můj vkus, já mám radši více paprsků a vo tom to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Luky:. Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 a tady dukaz ze kdyz se radne snizi tak i 16´´ nevypadaj maly a je to pecka :-) Mě se to nelíbí, vypadá to jako kdyby bylo v kufru naloženo několik mnoho pytlů cementu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 Tak to já kdybych mohl, tak dám na Fabii nějaké 12" a pořádné balóny jako mají transportéry, nebo náklaďáky, protože ty naše silnice, to je tragédie !! To se docela divím, že se ty podvozky nerozpadou úplně !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Hm... Nevypadá to tak zle jak jsem si původně myslel... Je z toho ted takovej luxusní vozík a ne ten sportovec RS... (Samo že myslim vzhled, aby se to tu nepochopilo špatně...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.