Přejít na obsah

Fabie na 18ckach

Chudej student

Doporučené příspěvky

amoghova cesta je fakt morda, sem ji prubnul na seriovym podvozku a i tak to byl zážitek!!!, jezdit ji denně na 17 bych nerad!!

ted uz to jde, je trosku upravena a hlavne prece jenom na 17´´ jsem vejs

v zimë na 15 kách to bylo ejste lepsi :smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Možná, že se budete někteří, co mě znají divit, dal jsem si teď na auto 15"-ky. Po necelých čtyřech letech odježděných na 14"-kách bych to shrnul. 15"-ky jsou o dost tvrdší než 14"ky. Poznat to jde hlavně na příčných výtlucích a na retardérech. Při vjetí do díry je slyšet podstatně větší rána, než u menších kol. Naopak jízda po pěkné cestě je úplně o něčem jiném, auto je klidnější, lépe reaguje na pohyb volantem a nevím jestli se mi to udá, že je i tišší než na plechu. Samozřejmě je i hezčí, než na 14" plecháčích a to je hlavní důvod, proč jsem do toho šel. Ovšem auto na 17, nebo 18 si na silnici v okolí Ostravy opravdu nedovedu představit, s tím souhlasím s Cosbym.

Omlouvám se, že příspěvek trošičku zavání OT -_-

Odkaz ke komentáři

Já jsem od OV přes zimu koupil 17" a teď na tom týden jezdím a úplna pohoda! Hodně lidí mi to rozmlouvalo, že to bude strašné a vůbec to tak není ale to už jsem psal v jiném tématu! Dokonce i můj taťka co mě nutil do 16" tak uznal, že je to v pohodě!

Odkaz ke komentáři

Ľudia, čo vidiíte na tých 18" a nebodaj 19" diskoch na Fabiu? Veď tam už ani nie je guma. S tým sa dá ešte aj jazdiť a prežiť to? Alebo s tým jazdíte len v lete a na jeseň, keď sú už po zime zaplátané všetky jamy? Ja mám na aute obuté 235/50 R18 (celkom veľké kolesá) a na naše rozmlátené cesty je to tak akurát. Môžem vymiesť aj nejakú tú dieru a nič sa nedeje.

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
No tak treba Lovosice-Most neni nic extra, pac je to silnice prvni tridy :) Cestu z Usti do Liberce ale asi neznas, vid?? -_- Tomu rikam teror ridice ;)

LB-UL jezdím 1x týdně. Větší mrdku jsem neviděl. Největší mazec je u Chrastavy, Cvikova, Kamenice, Markvartice....... prostě všechno !!! Asi přezuju na letní pásy, nebo si domontuji ještě jednu nápravu !!

Odkaz ke komentáři

Možná, že se budete někteří, co mě znají divit, dal jsem si teď na auto 15"-ky. Po necelých čtyřech letech odježděných na 14"-kách bych to shrnul. 15"-ky jsou o dost tvrdší než 14"ky. Poznat to jde hlavně na příčných výtlucích a na retardérech. Při vjetí do díry je slyšet podstatně větší rána, než u menších kol. Naopak jízda po pěkné cestě je úplně o něčem jiném, auto je klidnější, lépe reaguje na pohyb volantem a nevím jestli se mi to udá, že je i tišší než na plechu. Samozřejmě je i hezčí, než na 14" plecháčích a to je hlavní důvod, proč jsem do toho šel. Ovšem auto na 17, nebo 18 si na silnici v okolí Ostravy opravdu nedovedu představit, s tím souhlasím s Cosbym.

Omlouvám se, že příspěvek trošičku zavání OT -_-

Až někdy pojedeš po "hezké" silnici, hoď sem foto, ať vím jak taková silnice vypadá -_- , já jí totiž ještě nikdy neviděl. Myslím že jsme se o ní učili ve škole, ale zatím ještě nikdy jsem ji neviděl -_--_-

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...