laky Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 amogh: jasny pokud se mu to proste libi tak proste neni co resit, taky mam veci na aute co se libej me a jinejm ne. Takze sem pro. Jinak fakt ti tu cestu nezavidim tam bych se bal poslal i offroad . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 amoghova cesta je fakt morda, sem ji prubnul na seriovym podvozku a i tak to byl zážitek!!!, jezdit ji denně na 17 bych nerad!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 chudejstudent: tyhle koláče sem chtěl taky, nakonec jsem šel do jinejch, takže chválim, líběj se mi, skoda jen že jich jezdí celkem hodně!!! laky: soráč, ale o kýči bych vtvim případě radši moc nemluvil! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 amoghova cesta je fakt morda, sem ji prubnul na seriovym podvozku a i tak to byl zážitek!!!, jezdit ji denně na 17 bych nerad!! ted uz to jde, je trosku upravena a hlavne prece jenom na 17´´ jsem vejs v zimë na 15 kách to bylo ejste lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 monstrozni cesta............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janek Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 tahle ma taky 18ky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Možná, že se budete někteří, co mě znají divit, dal jsem si teď na auto 15"-ky. Po necelých čtyřech letech odježděných na 14"-kách bych to shrnul. 15"-ky jsou o dost tvrdší než 14"ky. Poznat to jde hlavně na příčných výtlucích a na retardérech. Při vjetí do díry je slyšet podstatně větší rána, než u menších kol. Naopak jízda po pěkné cestě je úplně o něčem jiném, auto je klidnější, lépe reaguje na pohyb volantem a nevím jestli se mi to udá, že je i tišší než na plechu. Samozřejmě je i hezčí, než na 14" plecháčích a to je hlavní důvod, proč jsem do toho šel. Ovšem auto na 17, nebo 18 si na silnici v okolí Ostravy opravdu nedovedu představit, s tím souhlasím s Cosbym. Omlouvám se, že příspěvek trošičku zavání OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lala Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Já jsem od OV přes zimu koupil 17" a teď na tom týden jezdím a úplna pohoda! Hodně lidí mi to rozmlouvalo, že to bude strašné a vůbec to tak není ale to už jsem psal v jiném tématu! Dokonce i můj taťka co mě nutil do 16" tak uznal, že je to v pohodě! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 Ľudia, čo vidiíte na tých 18" a nebodaj 19" diskoch na Fabiu? Veď tam už ani nie je guma. S tým sa dá ešte aj jazdiť a prežiť to? Alebo s tým jazdíte len v lete a na jeseň, keď sú už po zime zaplátané všetky jamy? Ja mám na aute obuté 235/50 R18 (celkom veľké kolesá) a na naše rozmlátené cesty je to tak akurát. Môžem vymiesť aj nejakú tú dieru a nič sa nedeje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 BTW musím študenta pochváliť, že sa mi tie jeho kolesá celkom páčia (s výnimkou toho lesklého stredu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 No tak treba Lovosice-Most neni nic extra, pac je to silnice prvni tridy Cestu z Usti do Liberce ale asi neznas, vid?? Tomu rikam teror ridice LB-UL jezdím 1x týdně. Větší mrdku jsem neviděl. Největší mazec je u Chrastavy, Cvikova, Kamenice, Markvartice....... prostě všechno !!! Asi přezuju na letní pásy, nebo si domontuji ještě jednu nápravu !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Možná, že se budete někteří, co mě znají divit, dal jsem si teď na auto 15"-ky. Po necelých čtyřech letech odježděných na 14"-kách bych to shrnul. 15"-ky jsou o dost tvrdší než 14"ky. Poznat to jde hlavně na příčných výtlucích a na retardérech. Při vjetí do díry je slyšet podstatně větší rána, než u menších kol. Naopak jízda po pěkné cestě je úplně o něčem jiném, auto je klidnější, lépe reaguje na pohyb volantem a nevím jestli se mi to udá, že je i tišší než na plechu. Samozřejmě je i hezčí, než na 14" plecháčích a to je hlavní důvod, proč jsem do toho šel. Ovšem auto na 17, nebo 18 si na silnici v okolí Ostravy opravdu nedovedu představit, s tím souhlasím s Cosbym.Omlouvám se, že příspěvek trošičku zavání OT Až někdy pojedeš po "hezké" silnici, hoď sem foto, ať vím jak taková silnice vypadá , já jí totiž ještě nikdy neviděl. Myslím že jsme se o ní učili ve škole, ale zatím ještě nikdy jsem ji neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cedric Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 Ahojm zakoupil jsem zde nafocenou Fabku, je super teď ale jezdí na 17 215x45. Viz moje foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cedric Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 Ahoj zakoupil jsem zde nafocenou Fabku, je super teď ale jezdí na 17 215x45. Viz moje foto. 150.psd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cedric Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 Mám Fabku na 17 215x45. Sedí jako přišpendlená, teda pokud není moc mokro . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 215/45??ne spíš 215/40?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 a hele, fabka drive dynatechama :-)) jakej ma podvozek? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 mě ta fotka nejde kuaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cedric Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 To Kláca: povidám mám 17" 215 x 45. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 tak dobrá no!! to už je ale profil na oktu.. , hod sem fota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 no jo kdyz pred tim na ty fabce byli 18´´ tak proc ne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cedric Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 OK naleštím a vyfotím... Jinak malé foto mám už u jména . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 a co tam mas za ten podvozek? to me zajimalo diky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 no jo kdyz pred tim na ty fabce byli 18´´ tak proc ne :-) to je fak no! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.