Publikováno Červen 2, 200916 r Ahoj, máte prosím někdo zkušenosti s výměnou topení favorita za topení felicie?? Mám favorita r.v.94 a nevím si rady, z které felicie by topení pasovalo nejlépe. Našel jsem na netu topení z felicie 1.9D a vypadá skoro stejně jen už nemá regulaci pomocí páček. A daále jsem našel topení z felicie r.v.96 a to se mi zdá už jiné. Poradíte někdo?? Díky
Červen 3, 200916 r měl jsem fanouše 94-dal jsem tam topení z feldy 96 benzín a pasovalo v pohodě-byl jsem překvapenej jak lépe topilo Upraveno Červen 3, 200916 r od bobo
Červen 26, 200916 r Ahoj, máte prosím někdo zkušenosti s výměnou topení favorita za topení felicie?? Mám favorita r.v.94 a nevím si rady, z které felicie by topení pasovalo nejlépe. Našel jsem na netu topení z felicie 1.9D a vypadá skoro stejně jen už nemá regulaci pomocí páček. A daále jsem našel topení z felicie r.v.96 a to se mi zdá už jiné.Poradíte někdo?? Díky Asi před půl rokem sem si měnil ve fáčku r.v.93 topení,dával sem tam topení z Felicie 1.3 r.v. 1996 a vše bylo v pohodě,ani s elektrikou není problém,zabralo mi to cca 2 hodky času.
Říjen 19, 200915 r Hlavně nezapomeňte vyříznout příčku, která je na favoritovy na vstupu horního kanálu v palubce, jinak se vám nebude plně otvírat klapka horního okruhu topení. Je tu někde podrobný návod, trochu hledat. Jinak topení z Fel je lepší
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.