wwing Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli někdo nevlastníte tohle autorádio. Mám problém. Při telefonování je mě špatně(tlumeně) slyšet. Je problém s mikrofonem? Rádiem? Nebo je potřeba někde něco nastavit (i když si myslím, že není co)? Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 ...používáš externí...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wwing Vloženo 6. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 ...používáš externí...? ...jo, připojení zezadu na mini jack a má dost dlouhej kabel, jinej mikrák to nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 ja ho mam a podobny problem jsem nemel, spis jsem mel problemy s efektem "jeskyne".. aspon protivolajici me to rikali.. ale taky mam jiste problemy.. Jinak ted mam ten problem, ze funkce automatickeho pripojeni proste neni schopna spravne fungovat s nokii 6220c .. pripoji se a okamzite se odpoji.. to same i rucni pripojeni v modu telefonu.. jakmile se pripojim pres A2DP, tak pak dje i telefon.. zajimave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.