Přejít na obsah

Alu kola "MAM" - nedoporučuji:-(


MT4x4

Doporučené příspěvky

Čau,

včera jsem se jal nechat si přezout na letní 16" s novýma Firestonkama na NOVÉ alu MAM W1 (k zakoupení na www.electrony.cz). Tři kola při vyvážení pohoda - závažíčka 5-10g, Na jednom (dal jsem ho dozadu) mám asi 15cm pás závaží - problém s nedobře vyrobeným kolem. Nedoporučuji tedy nákup "neznačkových" kol. Vypadají sice skvěle, ale mohlo by se stát, že to nevyvážíte vůbec. Což pak implikuje i problém s reklamací, protože kolo nesmí být před reklamací "obuté"...Tak doporučuji, zkusit vyvážit nejprve bez gumy, aby se to dalo v pohodě reklamovat. Není to maličkost, protože +/- 10g nevyvážení na kole dělá při 100km/h asi 10kg = riziko. Dopadlo to dobře, kdyžtak hodím fotku, jak to vypadá na autě...

post-27-1143631842.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já teda nevím, ale řekl bych, že to s tou reklamací bude kravina. To je jako kdyby sis koupil boty, ale mohl bys je reklamovat pouze v případě, že jsi je nikdy před tím neobul na nohu. Normálně bych zkusil reklamovat a pokud to neuznají, napsal bych dotaz na ČOI jestli takovýto postup v souladu se zákonem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...