Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Kurva to jsou kšefty, přesně tak se vydělává na blbejch lidech, dopředu známý výherce a i kdyby ne, za cenu těch 44444 eSeMeSek mají dvě oktávy v plný palbě ... Tohle může podporovat s prominutím jen vůl lol

A ještě další poznatek? Získání kontaktních čísel je dobře placené, dobře není tam jméno v SMS, ale nedivte se že nevyhrajete a ještě začnou volat na Vaše číslo různé firmy či callcentra nabízející různé pofidérní zboží, protože vědí že když jste skočili na toto, skočíte i na jiné ... :smich::prc:

Takhle už někdo auto vyhrál, ale těch SMS poslal tolik, že by si ho mohl koupit i normálně :doh

Chudáci ti na druhém, třetím a dalším místě :smich:

Bohužel to úplně zapadá do mentality české oranžové populace - dáme vám zadarmo sadu hrnků (v ceně 30,- kč) když nakoupíte minimálně za 2 tisíce, apod. :doh

jj, pak jsou v černých ovcích, obanském judu (džudu), že chtěli jen hrnek a že to sice podepsali ale nevěděli co podepsali, protože věřili, že budou hrnky lol

Jinak jako dobrej byznys, asi taky založim pochybnou společnost: Zašlete mi třicet korun v obálce na adresu ... , každej v pořadí 50 000 vyhraje OII, a já to třeba vylosuju ať je to spravedlivý ... a samo zveřejnim, aby bylo průkazný, že časem celá rodina má auta za vaše prachy ... samo je to náhoda, že to vyšlo zrovna na ně :smich:

• 2 roky později...

starý, ale pobavilo mě to

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.