Publikováno Březen 29, 200619 r Tak jsem si vybral u milotecu kryt pod kliku dveří v černé barvě,které se mi hodí k mému bilému autu. Byl jsem nadšen a těšil jsem se jak malý kluk na novou hračku. Všechna radost rázem opadla když jsem balíček otevřel.Ano bylo tam vše tak jak milotec sliboval ale o upozornění cituji:"černý material ABS není opatřen UV filtrem. Bez povrchového ošetření v venkovním prostředí zašedne."mi nikdo neřekl. No ale myslím že to není taková hrůza.POtřebuju jen poradit. Prosím nevíte někdo jak ošetřit ABS materiál aby si zachoval původní černou barvu a abych zabránil zešednutí?Teda pokud to není abych to zanesl na lakovnu a nechal to stříknout černou. To by asi lakýrník nebyl nadšený kvůli čtyřem koukům plastu.
Březen 29, 200619 r Tak jsem si vybral u milotecu kryt pod kliku dveří v černé barvě,které se mi hodí k mému bilému autu. Byl jsem nadšen a těšil jsem se jak malý kluk na novou hračku. Všechna radost rázem opadla když jsem balíček otevřel.Ano bylo tam vše tak jak milotec sliboval ale o upozornění cituji:"černý material ABS není opatřen UV filtrem. Bez povrchového ošetření v venkovním prostředí zašedne."mi nikdo neřekl. No ale myslím že to není taková hrůza.POtřebuju jen poradit. Prosím nevíte někdo jak ošetřit ABS materiál aby si zachoval původní černou barvu a abych zabránil zešednutí?Teda pokud to není abych to zanesl na lakovnu a nechal to stříknout černou. To by asi lakýrník nebyl nadšený kvůli čtyřem koukům plastu. vůbec si s tím nelam hlavu a klidně to tomu lakošovi zanes
Březen 30, 200619 r nejdřív bych to zkusil ošetřovat sem tam přípravkem na venkovní plasty...a myslím že to bude ok
Březen 30, 200619 r Autor No tak mě nevyrazil.Kouknul a řekl že mám přijít v pondělí takže super dělal jsem z toho veblouda.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.