MartinG4_TDi Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Ahoj, pročetl jsem všechna místní vlákna věnující se lakovým tužkám, ale přesto jsem nenašel funkční odkaz či soubor (obrázek cokoliv), kde by byl návod na použití lakové tužky (doba toho a toho zaschnutí atd). Mám koupenou originál tužku - Diamantová stříbrná 9102/F7T/1B1B, ale návod jsem bohužel neobdržel. Nepočítám li to, že bych neměl obsah pít nebo si ho lejt do očí Na stránkách škodovky jsem ho taky nenašel - proto se ptám - není tu někdo kdo by měl návod doma a byl ochoten mi ho oscanovat? A ještě doplnující otázka - v servise se koukli jen na číslo 9102, ale ty tři písmena před kodem barvy je už nezajímaly, tak jen pro jistotu - je to v pohodě? Přecijen název barvy je Diamantová stříbrná, ale auto je spíš stříbrno-šedý. I v malym techničáku je šedá... díky za rady, případně návod Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Tady uz ti nikdo neporadi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinG4_TDi Vloženo 22. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Tady uz ti nikdo neporadi To by byla škoda..ale zkusit jsem to musel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Ale popravde, taky by me to zajimalo, pac se na to chystam ted v tydnu... jak moc to pomuze ta tuzka? Co vsechno je to schopny zaretusovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Zaretušuješ, ale bude to vždycky vidět, je to spíš je oprava laku aby to třeba dál nemohlo hnít...ale na pohled nic moc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Lakova tuzka je fakt na male opravy. Pekne vyskrabes tym kovovym "stetcekom" bordel/hrdzu co tam mas a jemne to lakni. Ked chces, aby to nebolo vidno, mozes to zalestit najprv tempom nahrubsie a potom pekne najemno a prevoskovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Ahoj,pročetl jsem všechna místní vlákna věnující se lakovým tužkám, ale přesto jsem nenašel funkční odkaz či soubor (obrázek cokoliv), kde by byl návod na použití lakové tužky (doba toho a toho zaschnutí atd). Mám koupenou originál tužku - Diamantová stříbrná 9102/F7T/1B1B, ale návod jsem bohužel neobdržel. Nepočítám li to, že bych neměl obsah pít nebo si ho lejt do očí Na stránkách škodovky jsem ho taky nenašel - proto se ptám - není tu někdo kdo by měl návod doma a byl ochoten mi ho oscanovat? A ještě doplnující otázka - v servise se koukli jen na číslo 9102, ale ty tři písmena před kodem barvy je už nezajímaly, tak jen pro jistotu - je to v pohodě? Přecijen název barvy je Diamantová stříbrná, ale auto je spíš stříbrno-šedý. I v malym techničáku je šedá... díky za rady, případně návod Martin da foto aku mas farbu(auto),lebo ja tiez mam 9201. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 (editace) MARTING4 TDI: 9102- je kod farby oznacenie.. Nic ine nepotrebuju. Je to to iste jak pri motore kod. napr AQM,AGU,BBY. Editováno: 23. Červen 2009, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Ja se na to neptal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 HOUMIK: Ved ti nikto nic ani nepisal. Chybicka se vloudila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Re: Tady Ti nikdo neodpoví Mám takovej pocit, že už se to tu probíralo, holt stačí hledat třeba tu a spoustu jinde http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=6453 Ale aby byla debata trochu, použil jsem ji na zespod a trochu zboku odřený práh a bomba, není vidět jakýkoliv zásah, ale plochy co jsou holt líp vidět než práh zespod, tam je to jiný ... Zkoušel jsem i zboku ďubky od kamínků na předním blatníku, zmizely, ale holt je to jen barva a oproti okolní metle je rozdíl vidět, chce tam dát co nejmenší množství barvy, aby nevytvořila kapku ven (povedlo se mi u jedné ) třeba na kapotu si netroufnu ... Jinak třeba obouchaný okraje dveří na té hraně s citem v ruce zmizí ideálně ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.