boban12 Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 hojky,, moje radio v octave si niekedy samo od seba zmysli, ze sa vypne a po chvíli sa opat nastartuje, je to take vypnutie, ako keby som vytiahol kluc zo zapalovania. ja si osobne myslim, ze by to mohla byt poistkou, ale za asi pol roka som menil uz 2x poistku, radio je ete v zaruke a bolo v servise na kontrolu a ono je bez zavady vie mi niekto poradit na co by som sa mal este kuknut? diky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Řepík Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 co třeba nějaká porušená kabeláž? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boban12 Posted June 24, 2009 Author Share Posted June 24, 2009 no neviem, radios mi zapajal chlapik co s tym robi, takze chcel by som mu verit:)))) ale tak neviem, niekedy ked to vypadne tak prejdem sa po poistkovej skrinke utesnim poistky a ono to naskoci s5. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3D controler Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 kenwood radia maju, rovnako ako vacsina modernych autoradii podpatovu a tepelnu ochranu. Tzn. ked je radio prehriate a hrozi jeho poskodenie samovolne sa vypne, alebo ked je na napajani radia menej ako 11,5 V (myslim - neviem presne, mozno menej) takisto sa samo na par sekund vypne. Mne to robilo tiez pri vyssich hlasitostiach, ked napajanie nestihalo. Pomohlo to, ze som vymenil napajaci kabel za kabel s hrubsim priemerom. Potom to prestalo a vsetko ide v poriadku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boban12 Posted July 6, 2009 Author Share Posted July 6, 2009 kenwood radia maju, rovnako ako vacsina modernych autoradii podpatovu a tepelnu ochranu. Tzn. ked je radio prehriate a hrozi jeho poskodenie samovolne sa vypne, alebo ked je na napajani radia menej ako 11,5 V (myslim - neviem presne, mozno menej) takisto sa samo na par sekund vypne. Mne to robilo tiez pri vyssich hlasitostiach, ked napajanie nestihalo. Pomohlo to, ze som vymenil napajaci kabel za kabel s hrubsim priemerom. Potom to prestalo a vsetko ide v poriadku. no diky moc,, skusim a uvidime,, sice teraz sa mi to nejak neozyva vypinanie, ale tak skusim a uvidime,, snad to pomoze:)) diky ave octava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts