Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak kolem 120k seženeš klidně nějakou pěknou Fabku 2007-8, u Octavky se dvojkové dají sehnat taky, ale za ty peníze budou mít docela hodně najeto a to by chtělo ještě něco připlatit. Ale i ta Tvoje vybraná Octa vypadá slušně, jen je to prostě 13 let staré auto. Pouvažoval bych o novějším být tebou.

Vloženo

jj, jsem stejného názoru, ještě jsem se tedka díval, tak jsem našel fabku 2007 1.4 tdi za 119000 kč najeto 153 000km ale je to jenom 51KW, nebude to málo na fábku v combiku??, jezdím skoro vždy v 5ti lidech do práce.

Vloženo

To by Ti spíš měl odpovědět někdo, kdo tu motorizaci vlastní. Ale myslím, že to 5 lidí uveze v pohodě, jen od toho nemůžeš čekat nějaký extra velký výkon.

Vloženo

Nebo se zkus podívat v Německu větší trh, tam by tě mohli vyjít levněji a určitě by měli být v lepším stavu než tady. Já jsem všechny auta měl tažené z DE a zatim jsem byl spokojenej.

Vloženo

Tak,tak do prvniho servisu a podle vinka zistit kilometry.Ale jinak tohle auto přežije snad všechno.

Já to měl taky tak v autorizovaném servisu jsem zjistil ze jsem opravdu 3majitel a nebyla dotažena a ani není potřeba serviska jen malý techničák a bylo to zadarmo

Jen mě zaregistrovali

Vloženo (editace)

Je to stejně vždy o štěstí máme doma dvě octy 1.9TDI 81kw a pak seata 1.9SDI. Octa 99 je daleko lepší, míň mechanických poruch než 01 která má míň najeto. Starší má i o litr menší spotřebu. Asi záleží od kusu ale opotřebované mikrospínače v zámkách bych neřešil oprava za pár kaček a půl hodinka práce a že padá do nouzáku záleží jestli majitel jezdil krátké trasy. Vyčištění turba nestojí svět podložit lopatky a pojede dalších 200tis. Po těch letech odejde většinou stahovačka a pod. Koroze začíná nejdříve na prahu vepředu a na blatníku kde je ta kapsa jak se drží bordel, doporučuji hned vyčistit. Na 2octu bych zapomněl i na fabku, 1Octa je na opravy a provoz nejlepší. A u takhle starýho auta už není pravda že z DE je auto levnější! Vlastní zkušenost. Pokud to byl dovoz tak tady to může být 2 majitel ale kolik jich bylo v zahraničí se nedozviš.

Editováno: , autor: pfujara
Vloženo

Co by jste říkali Škoda Roomster 1,2 12V 51kW klima 1. maj CZ servisní kniha, najeto 126500 km,

Je to lepší volba, než octavia z roku 2000 v 1.9 TDI 81kw???

Děkuji za názory

Vloženo

Podle mě, dobré auto, ale ten motor je slabej. V 5-ti lidech tomu budeš muset nakládat, aby to jelo. Musíš koukat na spotřebu.... Ta ti vyleze nahoru... Když už, tak aspon 1.6 motor a výš..... Je to můj názor....

Vloženo (editace)

zdarvíčko, jj, ukončíme to, koupil jsem teda octaviu od soukromníka, nevipadala zle.

Jenom mám jednu otázku, na co je ten prostřední tlačítko na vystřelovacím klíčku??

Editováno: , autor: SlavekP
Vloženo

chych, už jsem to taky zjistil, že se auto zamkne celý, když není něco otevřený, ještě že mám nahradní, jinak dík za to tlačítko, v návodu jsem to nikde nenašel. jinak auto má najeto cca 280 000Km, takže jsem ujednal slevu a budu doufat, že teda motor vydrží hooodně dlouho.

Vloženo

Tak to je standartní nájezd těchto aut. Rozvody + výmněna náplní a bude ještě dlouho jezdit. Před zimou doporučuji zkontrolovat žhavičky já si nechal namluvit že je majitel dělal a při -20 jsem řešil že nešla ani jedna.

Vloženo

jj, nynější majitel se o něj staral tak , že ho vždy zavezl do servisu a at tam udělají, to co je potřeba, jsou tam nový brzdy (všechny kotoučový), nový žhavící svíčky, rozvody dělány před 40 000km, jinak, on ani nevěděl ,že by to bylo stáčený, on už to bohužel tak koupil, takže byl napálený on, já jsem si to prvně zkontroloval.

a zjistil to, ale auto je z hlediska technického stavu uplně OK, na technické pouze výhrada na netěsnost motoru a převodovky, ale to je běžná závada každého staršího auta.

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Tak to tu oživím. Našel jsem na netu jednu oktu L&K 1,8T 4x4 z roku 2002. 190tis km.

Problém je v tom, že je to v aaa. Tak nevím zda do toho jít nebo ne. Máte někdo zkušenosti s aaa?

Návštěvník
Vloženo

Co nejmladsi vuz a hlavne bez problemu

Ja chtel neco takoveho taky, ted se v tom hrabu jako ve favoritu, hold skoro 15 let stary vuz, obcas si uz do nej i kopnu

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...