Lugo Vloženo 19. Září 2006 Sdílet Vloženo 19. Září 2006 ja som po 4 rokoch dal dole len tie male na kufri a je to tam vidiet v tom laku takze asi tie listy z dveri dole nedam aj ked sa mi to tak paci viacej Jaké malé na kufru?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasss V//RS Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 (editace) Také mám sundávání za sebou a doufám už nikdy více, dělal jsem to snad 3 hodiny. Copak lišty, ty šly hravě, ale to lepidlo..... To byl mazec! Ale myslím stálo to za to, sice u hypermarketů parkuju úplně na kraji , kde už skoro nikdo nestojí, ale jinak gooood. Editováno: 20. Září 2006, autor: Jirkasss V//RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedy gonzales Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 male pismena, ale vidno ich v laku, teraz trocha prsalo a auto je spinave aj nad listami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perry001 Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Lišty rozhodně nesundávat,stačí jedna mín šikovná paní na parkovišti máš to,moh bych ti o tom vyprávět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 No já teda mám zkušenosti s lištama, že jsou celkem na nic. Všechny dloubance od spoluobčanů mám v úrovni klik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 souhlas s Gilem, nemuzu rict ze od doby co jsem je sundal by dloubancu nak rapidne pribylo je to furt na stejno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Nazdárek pánové!!! Chtěl bych se Vás odborniků zeptat na cenu octavie. Mám nabídku koupit Octavii combi 66kW r.v.2002 najeto 98tis km je to Business výbava (climatronic, ABS,4xairbag, el. okna + zrcátka,centrál,ASR,vyhřívané sedačky,maxi-dot,multifunkční volant,zamykaní zpátečky,hagusy,elektrony,tažné zařízení,dešťový senzor), Barva je modrá metalíza. Cena je 289tis.kč Jak se Vám ta cena zdá??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bageta Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Mě v poho,teda jestli sta odpovídá kilometrům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 zdroj odkud tyto info mas, foto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 zdroj odkud tyto info mas, foto? A jak se Ti to jeví??Foto bohužel nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 umerna udajum, ostatne jako obvykle v bazarech a podobne. jak si ale muzes precist vsude kolem, tak bych byl opatrny, jelikoz by mohl amit natoceno dvakrat tolik apod. odkud to je?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Asi mě teď ukamenuješ ale mají ji v AAA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 nikdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Asi mě teď ukamenuješ ale mají ji v AAA. Užij zařízení jež máš v hlavě. Nebláznil bych s AAA Ale jsou to tvoje peníze, sám se na konec rozmysli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Jelikož to mondeo čím teď jezdim mám na uvěr a chci se jej zbavit co nejdříve(předčastně doplatit) tak jsem se mrknul do AAA protože tam to dokáží zařídit to ukončení za den.Když si o něj budu žádat sám tak mi to bude trvat min.měsíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 nikdy Já vím.TAkže teď už se Ti ta cena nezdá??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Prolézal jsem ji zatim jen tak narychlo a zatim jsem nic nenašel co by mě odradilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 ja ti rikam ze po zkusenostech mnohych bych se bal ze tam bude hodne veci ktery nenajdes sam. radeji zkusit ten ncar koukni na www.autoadam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 sakra tam ted nic nemaji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 ja ti rikam ze po zkusenostech mnohych bych se bal ze tam bude hodne veci ktery nenajdes sam. Co např?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 sakra tam ted nic nemaji No právě a já na to docela spěchám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 no tak to je dotaz na nejakyho cloveka co auta servisuje ne? ne na me.. ja osobne bych za tu cenu z acek daval pozor, ale jak chces ty... ja bych si z acek proste auto nevzal... tecka jako becka spatny zkusenosti...z ESA sem si jedno malem vzal protoze sme vedel kdo ho tam dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 sakra tam ted nic nemaji No právě a já na to docela spěchám. na vyzkouseno.cz nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 A co tedy říkáš na tu cenu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 na vyzkouseno.cz nic? nic mě tam nezaujalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.