Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

a uz mi to jazdiii! Dakujem za rady :)

• 4 týdny později...

tak a moje vozitko, na ktorom som sa natrapil je fuc, daaky zly clovek mi vylomil zamok na garazi a ukradol cele auto aj s plno naradim ... :/ 

ak nahodou dakde uvidite moje auto, dajte vediet, bolo ukradnute v BA mestska cast trnavka

fgvdb62w7xbdy6cg7apc.png

tak to je kruté...:(

Mam presne tu istu farbu ale combi nepovedal by som ze 1 fabia sa kradne skor ze by sa niekto zviezol a nechal tak je to rana....

Ahoj opak je pravdou.

Kradou se na Náhradní díly. Je to kruté, ale je to tak. Ale pokud někdo vlezl do garáže šel asi na jisto.

Přeju ti, aby jsi ji našel a jen se někdo svezl.

Ano, protože ty ND jsou tak strašně drahý... Ale že vlezou do garáže pro Fabii 1 s černou kapotou, to bych nečekal. To muselo být těžké překvapení.

• 3 roky později...

Prosím o návod jak vyměnit spálenou  spojku na fabii 12 ,jedná se mi především o demontáž převodovky.

děkuji vladimír

Google + dílenská příručka Fabia

• 4 roky později...

Ahoj, potřeboval bych poradit ohledně spojky, hledal jsem a našel jsem jeden návod na výměnu spojku tady fórum. 

Pán to dělal na nájezdech a neumím si představit jak tam vytáhnul poloosy.

Neví to někdy jak to mohl udělat díky

• 4 měsíce později...

Připojuji se do vlákna s dotazem. U 1.4 MPI AME mě trápí, že kope při řazení (mám ještě jednu a ta to nedělá). Nájezd je 130tkm, spojka původní. Neklouže, rozjezdy jsou v pohodě. Za tepla je již slyšet chrastění ložiska. Občas tužší řazení po prohřátí (jízda po dálnici).

Může tohle způsobovat ložisko s vysouvací pákou? Napadlo mě, že ten mechanismus drhne a nejde plynule, ale poskakuje, aproto to kope. Máte někdo nějakou bližší zkušenost? Lze páku ložiska nouzově přimazat bez demontáže převodovky?

Děkuji

• 11 měsíců později...

Zdravím,

potřebuji na své 21 leté leštěnce udělat spojku, ale nechci ji dávat do normálního servisu. Zajímá mě jednak aktuální stav a pak mám vlastní sadu, kterou chci použít. Nejste tu někdo takový dobrák s dílnou, který by to se mnou jako melouch udělal? Přijedu kamkoliv a zaplatím ;-)

Díky!!

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.